Claudia Iholla-sarjan kuvausten jälkeen: Löysi uuden uran

Selvännäkijänä toimiva viiden lapsen yksinhuoltaja Claudia raotti omaa elämäänsä Iholla-sarjassa suomalaisille. Kuvausten jälkeen Claudia kertoo rohkaistuneensa kokeilemaan aivan uudenlaista uraa.

Claudia kohtaa tulevan kevään täynnä aivan uudenlaista pontta. Puoli vuotta kestänyt kuvausprosessi on jättänyt Claudiaan jälkensä tuomalla hänessä esille rohkeutta, jonka siivin hän aikoo kokeilla uutta uraa.

"Suuri haaveeni toteutuu"

Claudia kertoo saaneensa sarjan seurauksena hurjaksi mieluisia työtarjouksia. Yksi tarjouksista on kuitenkin ollut ylitse muiden.

– Aloitan yhdessä lehdessä oman palstan pitämisen kuukausittain ja on ollut puhetta siitä, että ryhtyisin tämän vuoden aikana heittämään stand-up-keikkoja, Claudia paljastaa.

Komiikka on aina ollut lähellä Claudian sydäntä ja hänen unelmansa toteutuisi, jos ura stand-up-koomikkona ottaa tuulta alleen.

– Se on ollut aina suuri haaveeni ja minusta on tuntunut aina siltä, että ei ole ollut oikea aika eikä paikka sille. Nyt tuntuu siltä, että kun on tullut kaikenlaista koettua muutaman kuukauden aikana, niin vihdoinkin voisi olla oikea hetki itseironialle, Claudia hymyilee.

"Muutto on suunnitteilla"

Claudia etsii poikineen uutta asuntoa. Evet toivovat löytävänsä uuden kodin pääkaupungista.

– Me suunnittelemme muuttoa Helsinkiin, lähemmäksi kaikkea kun asumme täällä vähän maalla ja vuokrasopimus päättyy, Claudia toteaa.

– Tavoitteena on löytää vähän pienemmät ja halvemmat puitteet, Claudia kertoo.

Iholla-taipalettaan Claudia katsoo näin kevään kynnyksellä hymyssä suin: hän suosittelisi vastaavanlaista kuvaamisprosessia kaikille.

– Hyvä matka! Suosittelisin kaikille kameraterapiaa, Claudia vinkkaa.

Katso Iholla-sarjan jaksot täältä!

Tykkää Iholla-sarjasta Facebookissa!

AVA / Heli Kuitunen

Kuvat: AVA,

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja