Christina Aguileran anoppi saattoi lipsauttaa tähden raskauden

Hiljattain rakkaansa kanssa kihlautuneen laulaja Christina Aguileran epäillään odottavan toista lastaan.

Laulaja Christina Aguileran elämässä riittää onnellisia käänteitä. Tähden uutisoitiin vastikään ystävänpäivänä kihlautuneen elokuva-alalla työskentelevän rakkaansa Matt Rutlerin kanssa, mutta nyt kaksikon uumoillaan myös saavan perheenlisäystä.

Pariskunta itse ei ole uutista kertonut, vaan Aguileran tuleva anoppi, Rutlerin äiti Kathleen Rutler, vihjaili In Touch -lehdelle mahdollisen lapsenlapsen olevan tuloillaan.

Nainen saattoi lipsauttaa jymyuutisen, kun häneltä udeltiin, onko tuore kihlapari muuttamassa Yhdysvaltojen itärannikolle.

– Minua on oikeastaan kielletty sanomasta mitään. En tiedä heidän suunnitelmistaan, mutta jos saa vauvan, muutto ei ihan heti kuulu suunnitelmiin, Rutler livautti lehdelle.

Tulokas olisi Aguileralle ja Rutlerille ensimmäinen yhteinen lapsi. Aguileralla on ennestään edellisestä liitostaan Jordan Bratmanin kanssa vuonna 2008 syntynyt Max-poika.

Myös People-lehdelle kerrottujen tietojen mukaan Aguilera ja Rutler ovat uutisista onnessaan.

– He ovat hyvin rakastuneita ja odottavat tätä innolla, lähipiirin lähde paljastaa.

Aguilera on seurustellut Rutlerin kanssa vuodesta 2010 lähtien. Kaksikko kohtasi ensi kertaa kuvatessaan Burlesque-elokuvaa,jossa Aguilera näytteli ja Rutler toimi avustajana.

(MTV VIIHDE)

Lue myös:

    Uusimmat