Chris Hemsworth on kaikkea mitä nainen haluaa – katso!

Chris Hemswoth on kaikkea mitä nainen kaipaa: mies on komea, lihaksikas, tyylikäs – ja ennen kaikkea tunteellinen.

Australialainen näyttelijä Chris Hemsworth, 28, on monien naisten päiväunien kohde: komea ja tyylikäs muskelimies raivasi naisten suosioon Thor-elokuvassa muinaisen ukkosenjumalan elkein.

Komistus astelikin The Avengers -elokuvan ensi-iltaan siistinä ilmestyksenä; miehen pitkät vaaleat hiukset olivat kiinnitetty taakse ja paidan napit olivat jätetty napittamatta ylös asti, mikä teki hänestä rennon oloisen. Vaalein siunattu mies poseerasi kameroille konkarin elkein.

Vaikka mies on karskinkokoinen, on hän myös hyvin tunteellinen: Hemsworthin äidin mielestä hänen keskimmäinen poikansa oli perheen feminiininen voima, sillä mies uskalsi jo lapsena näyttää tunteensa ja paljastaa ajatuksiaan.

– Puhuin äidilleni kaikesta – varmaan enemmän kuin hän halusikaan tietää suurimmaksi osaksi ajasta – ja veljeni taas eivät puhua pukahtaneetkaan, Hemsworth kertoo.

Chris Hemsworthin kannattaisikin pakata laukkunsa ja muuttaa oikopäätä Suomeen: Helmen kyselyssä kävi ilmi, että suomalaisnaiset haluavat kiltin miehen. Tervetuloa siis pohjolaan, Chris!


MTV3/Helmi

Lähde: Ohhnotheydidnt.livejournal.com

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat