Pientä suolaista jouluksi! Tee tähtitorttuja, mutta grillihärkätäytteellä. Vaihtelua saat käyttämällä täytteessä tuorejuuston tilalla valkohomejuustoa.
15 kpl:
1 pkt Myllyn Paras Voitaikinalevyjä (500 g)
tai Torttutaikinalevyjä (500 g)
Täyte:
125 g grillihärkä- tmv. leikkelettä kuutioina
150 g chilituorejuustoa
1 dl tuoretta persiljaa silputtuna
Päälle:
pieniä persiljanlehtiä
Levitä taikinalevyt leivinpaperille uunipellille ja anna niiden sulaa n. 15 minuuttia. Kaaviloi sulaneita levyjä hieman pidemmiksi, 21 cm pituisiksi. Jaa jokainen levy kolmeksi 7 x 7 cm neliöksi. Tee neliöiden kulmiin vinot viillot kohti tortun keskustaa (puoleen väliin). Nosta joka toinen kulma ylös ja nipistä ne keskelle alas painaen suppuun.
Sekoita täytteen ainekset keskenään. Laita jokaisen tortun keskelle 1 rkl täytettä. Paista torttuja 225-asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla n. 10 min. Koristele lopuksi pienillä persiljanlehdillä.
Taikinan reunoista voit tehdä kierteitä uuniin paistumaan.
Resepti: Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy