Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Chilihärkä Tähtitortut

Julkaistu 19.12.2013 16:08

Pientä suolaista jouluksi! Tee tähtitorttuja, mutta grillihärkätäytteellä. Vaihtelua saat käyttämällä täytteessä tuorejuuston tilalla valkohomejuustoa.

15 kpl:

1 pkt Myllyn Paras Voitaikinalevyjä (500 g)

tai Torttutaikinalevyjä (500 g)

Täyte:

125 g grillihärkä- tmv. leikkelettä kuutioina

150 g chilituorejuustoa

1 dl tuoretta persiljaa silputtuna

Päälle:

pieniä persiljanlehtiä

Levitä taikinalevyt leivinpaperille uunipellille ja anna niiden sulaa n. 15 minuuttia. Kaaviloi sulaneita levyjä hieman pidemmiksi, 21 cm pituisiksi. Jaa jokainen levy kolmeksi 7 x 7 cm neliöksi. Tee neliöiden kulmiin vinot viillot kohti tortun keskustaa (puoleen väliin). Nosta joka toinen kulma ylös ja nipistä ne keskelle alas painaen suppuun.

Sekoita täytteen ainekset keskenään. Laita jokaisen tortun keskelle 1 rkl täytettä. Paista torttuja 225-asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla n. 10 min. Koristele lopuksi pienillä persiljanlehdillä.

Taikinan reunoista voit tehdä kierteitä uuniin paistumaan.

Resepti: Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Lisää aiheesta:

Lehtevät suolaiset sydämetPikkujoulujen kinkku-tomaattihyrrätLätkäfanin lohikiekotVälimerellinen voileipäkakkuPippurihärkä-joulutortutChilihärkä-tähtitortut
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 11:38
    Terveys ja hyvinvointi

    Lisää vireyttä syksyyn: Helppo teko voi piristää mieltä

  • 10:52
    Helsinki

    Helsinkiä pääsee ihailemaan nyt uudesta paikasta – alla vilistää päivittäin neljännesmiljoona ihmistä

  • 09:42
    Ruoka

    Sikke Sumarilta tärkeä muistutus oliiviöljyn käytöstä: "Mitä ne ihmiset luulevat?"

  • 08:15
    Koti

    Osaatko pestä pyykkiä? Älä tee näitä suomalaisten yleisiä pesuvirheitä

  • 06:46
    Syöpä

    Savuttomilla yhä enemmän Suomen tappavinta syöpää – keuhkosyöpä havaitaan usein liian myöhään