Cheryl Colen uudet kuviot: Kokeilee siipiään näyttelijänä

Cheryl Colen elämässä puhaltavat uudet tuulet. Tähti esiintynee suositussa tv-sarjassa ja kaavailee nimenvaihtoa, Female First uutisoi.

Poptähti Cheryl Colelle suunnitellaan väliaikaista roolia tv-sarja Modern Familyssä. Laulajana tutuksi tullut nainen tekee uuden aluevaltauksen komediasarjassa, johon monet tähdet aina Britney Spearsista Lady Gagaan ovat halunneet.

– On suuri kunnia tulla kysytyksi sarjaan. Esiintyminen olisi upea askel Cherylille, joka on nähty elokuvassa What To Expect When You´re Expecting, lähde kertoi Daily Mailille.

Modern Family on Yhdysvaltojen suosituin tilannekomedia. Esiintyminen Yhdysvaltojen televisiossa tekisi hyvää naiselle, joka yrittää breikata maassa samalla mittakaavalla kuin Britanniassa.

Cole on aikeissa pudottaa sukunimensä pois taiteilijanimestään ja esiintyä jatkossa pelkkänä Cherylinä. Pettäjämies Ashley Colen kanssa naimisissa ollut poppari haluaa päästä eroon vanhoista huonoista muistoista.

– Cheryl haluaa aloittaa uuden vaiheen elämässään. Hän ei poista Colea muuten kuin taiteilijanimestään. Hän ei malta odottaa pääsevänsä esiintymään jälleen ja uusi nimi antaa tähän uutta potkua, lähde kertoo.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja