Cheryl Cole unelmoi huippumallin vartalosta

Cheryl Cole toivoi itselleen huippumallin kroppaa, mutta on viimein hyväksynyt sen tosiasian, ettei koskaan tule näyttämään Giselle Bündchenilta.

Laulaja Cheryl Cole on hyväksynyt sen tosiasian, ettei tule koskaan omaamaan samanlaista vartaloa kuin huippumalli Giselle Bündchenilla, uutisoi Female First.

Cole on tuon tuosta äänestetty yhdeksi maailman seksikkäimmäksi naiseksi, mutta kaunotar itse on surkutellut sitä, ettei häntä ole siunattu Gisellen kropalla ja pituudella.

– Me kaikki haluamme näyttää samalta kuin Giselle ja näyttää yhtä hyvältä kimaltavissa trikoissa. Emme kuitenkaan näytä, koska meillä ei ole samanlaista kroppaa kuin Gisellellä. Meidän täytyy hyväksyä asia – tai minun pitää hyväksyä se, etten koskaan tule olemaan 180 cm pitkä.

Cole huomauttaa, että välillä vaatevalinnat tuottavat hänelle päänvaivaa. Kaunotar kuitenkin muistuttaa, että pitäisi pyrkiä pukeutumaan vaatteisiin, jotka saavat olon tuntumaan hyvältä.

– Välillä on vaikea tietää, miten tulisi pukeutua. Olen oppinut sen vaikeimman kautta, sillä vaikka jokin vaate näyttäisi hyvältä jonkun toisen päällä, ei se tarkoita sitä, että se näyttäisi yhtä hyvältä minun päälläni. Teini-ikäisenä menin pahasti pieleen asuvalinnoissani. Nykyään imen muista inspiraatiota ja muokkaan minulle sopiviksi.


MTV3/Helmi

Lähde: Female First

Kuvat: Splah

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja