Chelsean uusi päävalmentaja on selvillä – Frank Lampard palaa seuraan: "Hänellä on fantastinen tietämys seurasta"

Entinen Englannin maajoukkuejalkapalloilija Frank Lampard on valioliigaseura Chelsean uusi päävalmentaja, seura kertoo verkkosivustollaan. Sky Sports puolestaan uutisoi aamulla, että Lampard allekirjoitti sopimuksen myöhään eilisiltana kuuden tunnin neuvottelujen jälkeen.

Lampardin ja Chelsean välinen sopimus on kolmivuotinen.

Menneellä kaudella Lampard, 41, luotsasi toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Mestaruussarjassa pelaavaa Derbyä, jonka Lampard johdatti nousukarsintoihin saakka. Chelsean viime kaudella liigassa kolmanneksi ja Eurooppa-liigan voittoon valmentanut Maurizio Sarri siirtyi aiemmin kesällä Italian mestari Juventuksen valmentajaksi.

– Olen erittäin ylpeä palatessani Chelseaan. Kaikki tietävät, että rakastan tätä seuraa ja minun ainoa keskittyminen on tässä työssä ja tulevaan kauteen valmistautumisessa, Lampard hehkutti seuran tiedotteessa. 

– Hänellä on fantastinen tietämys ja ymmärrys seurastamme ja viime vuonna hän näytti olevansa yksi lahjakkaimmista nuorista valmentajista, Chelsean johtaja Marina Granovskaia puolestaan kommentoi. 

Pelaajaurallaan Lampard pelasi Chelseassa 13 kautta. Hän on 211 osumallaan seuran kaikkien aikojen paras maalintekijä.

 

Lue myös:

    Uusimmat