Cheekin unelma-auto on näyttävä ökyauto

Rap-artisti Cheek ei halua brassailla auto-aiheilla, mutta paljastaa kuitenkin MTV3.fille, mikä on miehen unelma-auto.

Autoilla brassailu on ehkä yksi kliseisimmistä aiheista, kun puhutaan räppäreistä. Hiljattain Sokka irti -albuminsa julkaissut räppäri Cheek eli Jare Henrik Tiihonen ei haluakaan korostaa kiinnostustaan autoiluun, mutta kertoo silti MTV3.fille automaailman mieltymyksistään.

Cheek on ajanut sekä BMW GT:llä että Bentley Continentalilla, mutta vaikka molemmat autot ovat olleet Cheekille mieleisiä, valitsee hän unelma-autokseen jotain muuta.

– Rolls Royce Ghost voisi olla se, mikä on se ykkösjuttu. Se on hieno auto, Cheek miettii.

Kohta räppäri kuitenkin vaihtaa mielipidettään.

– Itseasias vaihdan tuon mun unelma-auton. Sanon, että Maserati Gran Turismo on unelma-autoni, pakko vaihtaa, sillä se on kyllä kaunein auto mitä on, Cheek toteaa MTV3.fille.

Cheekillä ei aina ole ollut onnea autoilussa, sillä lokakuussa mies kolaroi luksusautonsa Helsingissä. Tiihosen kuljettama Bentley törmäsi sillan kaiteeseen Helsingin Hakaniemessä. Loistoauto romuttui rytäkässä, mutta henkilövahinkoja ei sattunut. Helsingin käräjäoikeus antoi päätöksen asiasta maaliskuussa. Autoa kuljettanut Tiihonen tuomittiin 15 päiväsakkoon. Maksettavaa räppärille tulee yhteensä 2670 euroa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat