Cheekin saappaisiin astuva Antti Holma: "Pitää opetella esimerkiksi tappelemaan ja räppäämään"

Antti Holma kertoo joutuneensa miettimään hetken suostumistaan kaksoisrooliin.

Hiphop-tähti Cheekin omaelämäkerrallisen elokuvan nimiroolin näyttelijät julkistettiin lehdistötilaisuudessa 18. huhtikuuta 2017. JP Siilin ohjaamassa ja käsikirjoittamassa Veljeni vartija -elokuvassa Jare Tiihosen roolissa nähdään Antti Holma. Holma näyttelee elokuvassa myös Cheekin kaksoisveljen Jere Tiihosen roolin.

– Tämä on mahdoton tehtävä. Cheekin, Jaren ja Jeren tarina on Suomenkin mittakaavassa järkyttävän suuri. Saappaat ovat isot jo yhdessä roolissa, mutta ajattelen niin, että kannattaa pitää itsensä kiireisenä. Silloin ei ehdi ajatella mitä on tekemässä, Holma sanoi lehdistötilaisuuden yleisessä osuudessa.

– Valitsen joitain piirteitä ja asioita, joita ajattelen näiden jätkien edustavan ja koitan pitää pään kylmänä. Teknisesti siinä on omat haasteensa, kun ruvetaan tekemään tuplaroolia. Lisäksi pitää opetella esimerkiksi tappelemaan ja räppäämään.

Holma tapasi Cheekin ensimmäistä kertaa roolinsa julkistamista edeltäneenä päivänä.

– Jännittää, mutta hyvällä tavalla. Helmikuussa minulle soitettiin ja kysyttiin kiinnostusta näytellä elokuvassa. Aluksi ajattelin, että Jeren rooliin, sillä minulle oli jäänyt jostain mielikuva, että Jare haluaisi näytellä itse elokuvassa, Holma kertoo MTV.fin haastattelussa.

– Kun sitten selvisi, että kyse onkin kaksoisroolista, sitä piti istua alas jo hetkeksi miettimään.

Holma kuvailee Cheekin uraa ja elämää poikkeukselliseksi.

– Tämä kaikki, elämäkerrallinen levy, kirja ja leffa, tällainen kuuluu Cheekin kuvioon. Suomalaisessa viihde- ja musiikkibisneksessä tällainen on poikkeuksellista. Onhan fani-ilmiöitä ollut aina, mutta tyyppi, joka pystyy uudelleen ja uudelleen nousemaan ykköseksi, on jotain uutta. Koska "torpedoja" tulee joka suunnalta koko ajan. Teflon-pintaa tarvitaan. Tällainen on poikkeuksellista tässä maassa, näyttelijä sanoo.

– Tässä elokuvassa on mahdollista nähdä sen teflon-pinnan läpi. Siellä takana on aina ihminen. Se kiinnostaa, miten paljon voin itse tuoda sitä esille roolissa. Kun tapasimme Jaren kanssa eilen ensi kertaa, minua jännitti. Mutta sen tapaamisen jälkeen se tunne vahvistui, että tästä tulee tosi kiva projekti.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja