Cheek osti uuden auton – todellinen ökymenopeli

Jare Tiihonen eli Cheek on tunnettu nopeista ja hienoista kulkupeleistään. Tallista on löytynyt niin Maseratia, Bentleyä kuin lokinsiipi-SLS-Mersua. Viimeksi mainittu toimii edelleen Suomi-räpin kuninkaan viikonloppuautona.

Keikoille pitää matkustaa tietysti mukavammin, joten alla on oltava todellinen luksuskuljetin. Cheek ei tavalliseen keikkabussiin astu, vaan hän pakkaa kamansa uuteen S-sarjan Mercedes-Benziin.

Teknavin tietojen mukaan Cheek kävi hakemassa tänään torstaiaamuna puhtaan valkoisen S 500 Lang 4Maticin Vehon maanhantuonnista Vantaan Koivuhaasta. Cheek on ilmeisesti mieltynyt Mercedeksen lippulaivamalliin, sillä myös hänen edellinen keikka-autonsa oli samalla tekniikalla varustettu S-sarjalainen. Cheekin autot vaihtuvat nopeaan tahtiin, sillä edellisen auton matkamittariin on kertynyt jo reilun puolentoista vuoden aikana noin 75 000 kilometriä.

Öky-Mersun hinnat alkavat Cheekin hankkimalla kasikoneella 194 539 eurosta. Lisävarusteiden kera hinta pomppaa helposti yli 200 000 euron. S-sarjalainen on pitkään ollut suosituin auto luokassaan ja sitä pidetään edustusautojen mittatikkuna. Auton varustelumahdollisuudet ovat hyvin laajat ja rajana on lähinnä mielikuvitus.

Teknavi toivottaa Cheekille turvallisia kilometrejä uudella valkoisella ratsullaan.

---

---

Alla olevassa kuvassa Cheek edellisen S-sarjalaisensa kanssa.

Jutun pääkuva: Tuomas Vitikainen / Wikipedia

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja