Catherine ja William ovat näyttävä pari – katso kuvat punaiselta matolta!

Kuninkaallinen pari Catherine ja William näyttivät tyylikkäältä yhdessä Sotahevonen-elokuvan ensi-illassa.

Tänään 9. tammikuuta 30 vuotta täyttänyt Cambridgen herttuatar Catherine ja aviopuoliso prinssi William, 29, keräsivät katseita punaisella matolla viime sunnuntaina Sotahevonen-elokuvan ensi-illassa Lontoossa. Herrasmiehen elein prinssi William suojasi rakastaan sateelta kantaen suurta sateenvarjoa.

Catherine näytti tyrmäävän upealta kokopitkässä pitsipuvussaan. Mustin kukin ja lehdin kirjaillussa puvussa oli kapea, musta samettinen vyö, sekä syvään uurrettu pääntie niin edestä kuin takaa. Malli oli vyötärölle asti ihoa myötäilevä ja levenevä helma sai puvun näyttämään sulavalta. 3/4-pituiset hihat paljastivat Catherinen käsivarret ja toiseen ranteeseen kaunotar olikin sujauttanut hopeisen rannekorun – pitäen päähuomion iltapuvussaan.

Kuninkaallinen pari jutteli tapahtumassa myös elokuvan tekijöiden, kuten ohjaaja Steven Spielbergin ja päänäyttelijä Jeremy Irvinen kanssa. He eivät kuitenkaan välttämättä olleet punaisen maton suurin kiinnostuksen kohde, sillä siellä käyskenteli myös itse Sotahevonen eli hevonen nimeltäJoey – joka myös viihtyi salamavalojen räiskeessä

Spielberg kommentoi kuninkaallisen parin elettä saapua tilaisuuteen seuraavasti:

– Se on arvovaltainen kunnia, koska he edustavat kokonaan uudenlaista Englannin kuninkaallisten aikakautta, josta koko maailma on innoissaan. On kunnia saada olla täällä Yhdistyneessä kuningaskunnassa, tavata heidät ja saada näyttää heille, ja kaikille täällä, elokuvamme Sotahevonen.

MTV3/Helmi

Lähde: Dailymail.co.uk, Usmagazine.com

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat