Mainos

Casillero del Diablo juhlistaa Primulaa

Suomalaisen leipäkulttuurin kehittäjänä tunnettu Primula juhlistaa tänä vuonna satavuotista menestystaivaltaan. Laatuleipiensä lisäksi Helsingin keskustan legendaarisia ruoka- ja bileravintoloita isännöivä perheyritys on valinnut Casillero del Diablon viiniperheen ravintoloidensa juhlaviiniksi.

– Olemme jo vuosia sitten löytäneet Casillero del Diablon viiniperheestä erityisesti pihveihin erikoistuneelle Baker´sille erinomaisen kumppanin, kommentoi Baker’sin ravintolajohtaja Markku Valkamo.

– Juhlavuoden viinivalinta kaikkiin ruokaravintoloihimme oli kuitenkin vaativa tehtävä, sillä ravintolamme poikkeavat ruokalistoiltaan toisistaan. Casillero del Diablon kokonaisuus ja valikoima oli paitsi laadukas, myös mauiltaan selkeimmin eri ruokateemojamme tukeva, Valkamo kertoo.

Ravintolajohtaja myös kiittää asiakkaidensa alati kasvavaa kiinnostusta ruoan ja viinin toisiaan täydentävää liittoa kohtaan.

Primulan ravintoloihin kuuluvat Helsingin keskustan legendaariset ruoka- ja bileravintolat Baker’s, Kaarle XII, Vespa ja viiskulman uusi Ravintola Primula.

Lisätietoa Ravintola Primulasta: www.ravintolaprimula.fi

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.