Carolina-luotsi ylistää Sebastian Ahon silmiinpistävää ominaisuutta – "Rakastan sitä"

Videolla kuvaa yön NHL-kierrokselta.

Carolina Hurricanesin päävalmentaja Rod Brind’Amour oli enemmän kuin tyytyväinen joukkueensa tähden Sebastian Ahon panokseen Tampa Bay -ottelusarjan kolmannessa ottelussa.

Aho otti joukkueen reppuselkäänsä iskemällä tehot 1+2, kun Carolina otti ottelusarjan avausvoittonsa Tampa Bay Lightningista. Aho oli ratkaisevassa roolissa jatkoajan voittomaalissa, kun Jordan Staal ohjasi suomalaistähden laukauksen verkkoon.

– Tiedän, että (Teuvo) Teräväisellä on erinomainen pelisilmä ja hän näkee tuollaiset tilanteet. Huomasin tilaa ja menin siihen. Sain hyvän laukauksen aikaan ja iso mies oli maalilla. Sitä tarvitaan,

.

23-vuotias Aho on saanut ottelusarjan aikana taistella useammassa vaihdossa Tampa Bayn supertähti Nikita Kutsherovin kanssa. Kaksikko kävi tiukkaa taistelua myös kolmannessa ottelussa.

– Minun ketjuni on pelannut hänen ketjuaan jokaisessa pelissä, joten näemme toisiamme paljon jäällä. Tämä on pudotuspelikiekkoa, eikä siinä ole mitään muuta mukana, Aho kommentoi kaksikon taisteluita.

Aho osoitti ottelussa jälleen voittajaluonteensa. Juonikas ja taitava suomalaistähti otti tulosvastuun kannettavakseen juuri sillä hetkellä, kun Carolina sitä eniten tarvitsi. Päävalmentaja Rod Brind’Amour ylistää suojattiaan vuolaasti.

– Hän on todella kilpailuhenkinen. Rakastan sitä, että hän haluaa olla parempi ja rakastaa voittamista. Sen näkee hänestä. Ei ole väliä ketä vastaan hän pelaa, hän haluaa olla paras. Hän on valmis tekemään kaiken ollakseen paras, Brind’Amour hehkuttaa.

Lue myös:

    Uusimmat