Carlos Santanan uusi koti on kuin hotelli!

Meksikolaismuusikko Carlos Santana on ostanut niin massiivisen näköisen kartanon, että sitä voisi luulla vaikkapa luksushotelliksi!

Kitaristi Carlos Santana laittoi hiljattain Las Vegasissa sijaitsevan kotinsa myyntiin eikä hukannut aikaa uuden kodin metsästyksessä. Santana maksoi 4,5 miljoonaa euroa uudesta lukaalista, joka sekin sijaitsee Las Vegasissa – ja aivan vanhan talon lähellä!

Uutta ökykartanoa voisi erehtyä pitämään hotellina, sillä niin hulppea se on. Katosta lattiaan ulottuvat ikkunat tuovat valoa huoneisiin ja tummat jalopuulattiat puolestaan korostavat sisutuksen tyylikkyyttä entisestään.

Talosta löytyy myös huippulaittein varusteltu kuntosali, pelihuone, 300 000 euroa maksanut elokuvateatteri 3D-projektorin kera, suuri keittiö sekä tarkoin suunniteltu stereojärjestelmä. Yhteensä talon ääni- ja videolaitteet ovat 1,5 miljoonan euron arvoiset.

Kartanon pihalta löytyy niin viheriö kuin uima-allaskin. Pation erikoisuus on akselinsa ympäri pyörivä 65 tuuman taulutelevisio, joka nousee laatoitetun terassin alta ja laskeutuu takaisin sen syvyyksiin yhdellä kaukosäätimen klikkauksella.


LUE MYÖS:


Hannakaisa Taskinen/Jokakoti.fi

Lähde: celebritynetworth.com/realtor.com

Kuvat: Splash News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja