Mainos

Carla Bruni-Sarkozy pukeutuu hillitysti

Alastonkuvistaankin tunnettu entinen malli ja laulaja Carla Bruni-Sarkozy pukeutuu nykyään kuin maan ensimmäisen naisen oletetaan. Pikkuruiset vaatekappaleet ovat vaihtuneet bleisereihin ja peittäviin pukuihin. 40-vuotias kohulady näyttää silti yhtä upealta kuin malliaikoinaan. Hoikassa varressa asu kuin asu näyttää tyrmäävältä.

Malliaikoinaan varsin erikoisissa vetimissä kuvattu Bruni-Sarkozy on presidentin vaimona siistinyt tyyliään. Vielä vuonna 1994 Bruni-Sarkozy poseerasi Vivienne Westwoodin muotinäytöksessä turkissa, jonka asusteena olleet pikkuhousut olivat niin ikään turkisvalmisteiset. Mielleyhtymät alastomuudesta eivät olleet kaukana.

Nyt narualushousut ovat vaihtuneet peittävimpiin vaatekappaleisiin.

Aina edes presidentin puoliso ei ole viimeisen päälle puettu. Kun tuore pariskunta vieraili Petran antiikin aikaisessa kaupungissa, oli Bruni-Sarkozy itsekin yhtä pölyisen näköinen kuin ympäristönsä. Kulahtanut nahkatakki ei näyttänyt naisesta parhaita puolia.

Arkisesti Bruni-Sarkozy kuvattiin myös laulaja-aikoinaan, jolloin hän esiintyi keikoilla varsin yksinkertaisesti farkkuihin pukeutuneena. Ehkäpä nainen sai vaikutteita resuisilta rokkareilta, joiden kanssa hänellä on ollut suhde. Esimerkiksi Mick Jacker ja Eric Clapton kuuluvat Bruni-Sarkozyn valloituksiin.

Viehättävät asusteet ovat osa Bruni-Sarkozyn pukeutumista. Sievät korut ja tyylikäs laukku täydentävät kokonaisuuden. Yksinkertaisen tyylikästä pukeutumista kannattaakin täydentää pienillä jujuilla. Huomaa etenkin söpöt kengät ja naisellinen asento!

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images, Wireimage/AOP

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.