Carl sai vaimon mukaan jouluiseen pilaan – keittiö ei ollut käsittelyn jälkeen entisellään: ”En voinut lopettaa nauramista” 

Onko syntymäpäiväsi joulun aikaan? Tähän osaat samaistua! 0:31

Brittiperheen poikaa odotti aamulla yllätys, kun perheen isä oli käärinyt koko keittiön joululahjapaperiin. Isä kertoi pojalle, että joulutonttu oli kolttosen takana. 

Nichola Mullen-Kingiä, 36, odotti aikamoinen yllätys keittiössä. Nichola löysi miehensä Carlin käärimässä koko keittiötä kulta-punaiseen lahjapaperiin. Ensin Nichola oli raivoissaan, mutta hetken päästä hän lähti mukaan käärimisoperaatioon. Taustalla oli idea jekuttaa avioparin lasta, 6-vuotiasta Maxia.

Nichola jakoi aviomiehensä kepposen Facebookissa ja päivityksestä tuli hetkessä hitti. Asiasta kertoi muun muassa Daily Mail.

Joulutontun kepposia

Nichola oli lukemassa Maxille iltasatua. Maxin nukahdettua Nichola suuntasi keittiöön, jossa häntä odotti melkoinen näky. Nicholan mies Carl oli keksinyt kääriä koko keittiön lahjapaperiin.

Alun ihmetyksen jälkeen Nichola lähti mukaan ideaan.

– Minun k***pää aviomieheni keksi aivan loistavan idean, että me paketoisimme osan keittiöstä Elf on the Shelfin nimissä… Nichola kirjoittaa Facebook-päivityksessään.

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

Carlin idean taustalla on Elf on the Shelf -perinne. Elf on the Shelf -lelun on kehitellyt Carol Aebersold tyttärensä Chanda Bellin kanssa.

Ideana on, että tonttu tulee kotiin joulupukin puolesta "seurailemaan" lapsien käytöstä. Vanhemmat ostavat tonttulelun kaupasta, ja jos lapset eivät ole kilttejä, laitetaan tonttu hyllyn päälle tarkkailemaan. Lapsille sanotaan, että tonttu juoruilee joulupukille huonosta käytöksestä.

Lelu on kotoisin Yhdysvalloista, mutta siitä on tullut viime vuosina supersuosittu myös Isossa-Britanniassa.

Carl keksi, että vie lelun idean seuraavalle tasolle. Tonttu olikin päättänyt kääriä koko keittiön lahjapaperiin, koska perheen poika Max oli käyttäynyt huonosti.

”Idiootti kääri jopa ilmanraikastimen”

Carl oli todella panostanut jekkuun. Nichola päätti lopulta auttaa aviomiestään, ja muutaman tunnin kuluttua keittiö oli saanut uuden, jouluisen ilmeen.

– Kaksi tuntia myöhemmin ja avioero todennäköinen, [mutta] se on valmis. Jopa hedelmät, kananmunat ja leikkuulauta on kääritty, Nichola kirjoittaa Facebookissa.

Nicholan mukaan Max ei halunnut tontun palaavan tänä vuonna, koska Maxin mielestä tonttu saa hänet ”ongelmiin” joulupukin kanssa. Carl kuitenkin auttoi Nicholaa ajattelemaan laatikon ulkopuolelta, ja he tekivät kepposen pojallensa.

– En voinut lopettaa nauramista, mutta me molemmat panikoimme, että herätämme Maxin. Vitsailin, että avioero on mahdollinen, jos hän vielä hyssyttelisi minua, Nichola nauroi Daily Mailille.

– Maxin reaktio oli aamulla aivan mieletön. Hän ei voinut uskoa sitä!

Max oli ollut avioparin mukaan kuin ällikällä lyöty. Max oli kysynyt vanhemmiltaan, miksi hän saa aina tuhman tontun.

Nicholan mukaan keittiön siivoaminen kääreistä kesti 40 minuuttia ja hän aikoo käyttää ylijäämäpaperin joululahjoihin.

Nichola jakoi tarinansa Facebookissa, ja siitä tuli hetkessä hitti. Julkaisussa on jo 36 000 tykkäystä ja yli 51 000 jakoa.

Lue myös:

    Uusimmat