Mainos

Burger Kingin parkkipaikalla syntyi vauva – seuraavana päivänä sama toistui: "Aina sanotaan, ettei salama iske kahdesti samaan paikkaan"

Erikoinen tapahtumasarja alkoi, kun kaksi poliisia sai hätäkutsun Burger Kingin parkkipaikalle. Seuravaana päivänä sama toistui! 

Tässä Burger Kingissä todella tapahtuu! Amerikkalainen hampurilaisravintola on noussut otsikoihin erikoisten synnytystarinoiden vuoksi.

Kaikki alkoi eräänä iltana, kun kaksi newjerseyläistä poliisia sai hätäkutsun Burger Kingin parkkipaikalle. Apua tarvitsi odottava äiti, jonka synnytys oli käynnistynyt. Nainen oli miehineen matkalla sairaalaan, mutta ei ehtinyt perille. Lapsi syntyi parkkipaikalla, ja poliisit sekä avustivat että saattoivat tuoreen perheen sairaalaan.

Seuraavana iltana mahdoton tapahtui: samat poliisit saivat uuden tehtävän, joka koski samaa Burger Kingiä – ja samasta syystä kuin edellisenä päivänä! Poliisit avustivat myös tämän lapsen syntymässä.

Jos video ei näy, katso se täällä.

– Se oli surrealistista. Minun piti ihan istua alas ja miettiä "vau, tämä todella tapahtui", palopelastaja Shannon Covert samalta pelastusasemalta kertoi.

– Aina sanotaan, ettei salama iske kahdesti samaan paikkaan. No, tässä tapauksessa niin tapahtui, poliisi Scott Tobin totesi.

Molemmat lapset voivat hyvin.

 

***

0:55

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.