Buffalon tähti jysäytti monsteri-illan – Henri Jokiharju pääsi osingoille

Jääkiekon NHL:ssä Buffalo Sabres voitti maalein 5–2 New Jersey Devilsin perjantain kierroksen ainoassa ottelussa. Sabresin Henri Jokiharju korjasi ottelusta syöttöpisteen, kun hän avitti Tage Thompsonin kolmannen erän täysosuman.

Devilsin maaleista vastasivat Max Willman ja Jesper Bratt, jotka molemmat laukoivat kiekon verkon perukoille ensimmäisessä erässä ohi Devon Levin. Newjerseyläiset saivat nauttia johtoasemastaan kuitenkin vain alle puoli minuuttia toisen erän puolella. Tuossa ajassa Thompson nimittäin aloitti maali-ilottelunsa, kun illan ensimmäinen täysosuma yllätti maalivahti Jake Allenin.

Thompson oli ottelun kiistaton tähti, sillä hän ei tyytynyt pelkkään hattutemppuun, vaan viimeisteli vielä illan neljännen maalinsa tyhjään verkkoon kuusi sekuntia ennen loppusummeria. Myös Sabresin 4–2-maalin tehneellä JJ Peterkalla oli vastassaan vartioimaton veräjä, koska Devils oli hakemassa tasoitusta kuuden kenttäpelaajan voimin.

Kumpikaan suomalaisvahdeista, Sabresin Ukko-Pekka Luukkonen ja Devilsin Kaapo Kähkonen, eivät pelanneet ottelussa.