Brutaali "ystävänpäivälahja" herätti someraivon – nainen metsästi kirahvin ja leikkasi siltä sydämen irti

32-vuotias Merelize Van Der Merwe metsästi eteläafrikkalaisessa kansallispuistossa kirahvin ja leikkasi siltä sydämen irti. Metsästysturismia paljon harrastanut nainen uskoi näin antavansa mieluisan ystävänpäivälahjan miehelleen, mutta herättikin valtavan someraivon.

New York Post kertoo, että Van Der Merwe laittoi Facebookiin itsestään ja tappamastaan kirahvista kuvia. Yhdessä kuvassa nainen poseeraa irti repimänsä kirahvin sydämen kanssa.

– Oletteko koskaan miettineet, kuinka iso kirahvin sydän on? Olen innoissani tästä suuresta ystävänpäivälahjasta, nainen kirjoitti.

Hänen aikeenaan on teettää kirahvinnahasta matto. Metsästykseen nainen oli sijoittanut 2000 dollaria.

– Mieheni Gerhardt tietää, että tämä on ollut unelmani. Laskin päiviä tähän kuin pieni lapsi. Tämä aiheutti valtavan tunnemyrskyn minussa, Van Der Merwe sanoo.

Väittää metsästysturismin olevan hyödyllistä

Nainen on puolustellut tekoaan sillä tällainen metsästyksen muoto auttaisi säilyttämään uhanalaisia lajeja ja edistäisi matkailua.
Hänen mukaansa tapetuista eläimistä saadaan myös ruokaa paikallisille.

Hän on tappanut yhteensä 500 eläintä mukaan lukien leijonia ja elefantteja.

– Minulla ei ole mitään kunnioitusta niitä kohtaan. Kutsun niitä mafiaksi.

Eläinsuojelijat: Metsästysturismista ei ole apua

Eläinsuojelijat ovat toista mieltä.

– Metsästysturismia harrastavien väitteet ovat harhaanjohtavia. Se ei edistä eläinlajien säilymistä eikä myöskään ole mikään merkittävä ruoka-apu paikallisille, sanoo Mark Jones Born Free -säätiöstä.

Brittiläisen eläinsuojelujärjestön jäsen äityi diagnosoimaan Van Der Merwen persoonallisuushäiriöiseksi.

– Sellainen ihminen, joka tappaa toisen tuntevan ja ajattelevan yksilön, irrottaa siltä sydämen ja sitten vielä kehuskelee asialla, ei voi olla muuta kuin sosiopaatti, sanoo Elisa Allen.

– Jonakin päivänä palkintoihin tähtäävä metsästys tullaan vielä määrittelemään merkiksi persoonallisuushäiriöstä ja niin pitäisi olla jo nyt. Se on suuruudenhulluutta yhdistettynä verenhimoon ja sarjamurhaamiseen, Allen jatkaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja