Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Bruschetat Ruis-Valkosipulipatongista

Bruschetat Ruis-Valkosipulipatongista.
Bruschetat Ruis-Valkosipulipatongista.
Julkaistu 25.06.2009 12:35(Päivitetty 01.07.2009 14:00)

Herkulliset bruschetat syntyvät hetkessä ruis-valkosipulipatongista. Pakastepatongissa on valmiiksi ihana valkosipulin maku ja saat siitä rapean paahtamalla sitä grillissä.

Noin 6:lle hengelle:

  • 1 pkt Myllyn Paras vierasvara kypsä ruis-valkosipulipatonkia (175 g)
  • voita, pippurin tai sitruunanmakuista tuorejuustoa
  • n. 150 g savulohta tai jättikatkarapuja
  • pieniä salaatinlehtiä
  • tuoretta tilliä tai basilikaa

Viipaloi sulanut rukiinen patonki vinoiksi viipaleiksi. Laita palat kumolleen grilliin miedolle lämmölle paahtumaan. Paahda rapeaksi ja kauniin ruskeiksi molemmin puolin. Halutessa voit sivellä lisäksi patonkiin hieman oliiviöljysekoitusta ennen paahtamista

Levitä paahdetulle patongille halutessasi voita tai tuorejuustoa. Laita päälle cocktailtikulla savulohi rullana ja koristeeksi salaatinlehti sekä tilliä tai basilikaa.

VINKKI: Tarjoile herkulliset bruschetat kesäisen salaatin tai keiton kanssa.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy

Lisää aiheesta:

Suomalaisten ruokailutavat syynissä: Joka neljäs syö sohvallaMiau-1 alkaa: Kissojen "Ozempic" voi olla pian tottaNäin elatustuen ja elatusavun määrät muuttuvat vuonna 2026Tätä arkiruokaa Hanna Partanen suosittelee: "Järkyttävän suuri määrä kuitua"Ruokareseptihaut, jotka trendasivat vuonna 2025 – haitko sinäkin?"Kysymyksiä, joita ei aina kehtaa sanoa ääneen" – näitä vastauksia suomalaiset kaipasivat vuonna 2025
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 14:15
    Ruoka

    Suomalaisten ruokailutavat syynissä: Joka neljäs syö sohvalla

  • 13:31
    Kissat

    Miau-1 alkaa: Kissojen "Ozempic" voi olla pian totta

  • 09:55
    Kela

    Näin elatustuen ja elatusavun määrät muuttuvat vuonna 2026

  • 09:34
    Ruoka

    Tätä arkiruokaa Hanna Partanen suosittelee: "Järkyttävän suuri määrä kuitua"

  • 06:07
    Google

    Ruokareseptihaut, jotka trendasivat vuonna 2025 – haitko sinäkin?