Mainos

Bruschetat Ruis-Valkosipulipatongista

Herkulliset bruschetat syntyvät hetkessä ruis-valkosipulipatongista. Pakastepatongissa on valmiiksi ihana valkosipulin maku ja saat siitä rapean paahtamalla sitä grillissä.

Noin 6:lle hengelle:

  • 1 pkt Myllyn Paras vierasvara kypsä ruis-valkosipulipatonkia (175 g)
  • voita, pippurin tai sitruunanmakuista tuorejuustoa
  • n. 150 g savulohta tai jättikatkarapuja
  • pieniä salaatinlehtiä
  • tuoretta tilliä tai basilikaa

Viipaloi sulanut rukiinen patonki vinoiksi viipaleiksi. Laita palat kumolleen grilliin miedolle lämmölle paahtumaan. Paahda rapeaksi ja kauniin ruskeiksi molemmin puolin. Halutessa voit sivellä lisäksi patonkiin hieman oliiviöljysekoitusta ennen paahtamista

Levitä paahdetulle patongille halutessasi voita tai tuorejuustoa. Laita päälle cocktailtikulla savulohi rullana ja koristeeksi salaatinlehti sekä tilliä tai basilikaa.

VINKKI: Tarjoile herkulliset bruschetat kesäisen salaatin tai keiton kanssa.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.