Herkulliset bruschetat syntyvät hetkessä ruis-valkosipulipatongista. Pakastepatongissa on valmiiksi ihana valkosipulin maku ja saat siitä rapean paahtamalla sitä grillissä.
Noin 6:lle hengelle:
- 1 pkt Myllyn Paras vierasvara kypsä ruis-valkosipulipatonkia (175 g)
- voita, pippurin tai sitruunanmakuista tuorejuustoa
- n. 150 g savulohta tai jättikatkarapuja
- pieniä salaatinlehtiä
- tuoretta tilliä tai basilikaa
Viipaloi sulanut rukiinen patonki vinoiksi viipaleiksi. Laita palat kumolleen grilliin miedolle lämmölle paahtumaan. Paahda rapeaksi ja kauniin ruskeiksi molemmin puolin. Halutessa voit sivellä lisäksi patonkiin hieman oliiviöljysekoitusta ennen paahtamista
Levitä paahdetulle patongille halutessasi voita tai tuorejuustoa. Laita päälle cocktailtikulla savulohi rullana ja koristeeksi salaatinlehti sekä tilliä tai basilikaa.
VINKKI: Tarjoile herkulliset bruschetat kesäisen salaatin tai keiton kanssa.
Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy