Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Bruschetat Ruis-Valkosipulipatongista

Bruschetat Ruis-Valkosipulipatongista.
Bruschetat Ruis-Valkosipulipatongista.
Julkaistu 25.06.2009 12:35(Päivitetty 01.07.2009 14:00)

Herkulliset bruschetat syntyvät hetkessä ruis-valkosipulipatongista. Pakastepatongissa on valmiiksi ihana valkosipulin maku ja saat siitä rapean paahtamalla sitä grillissä.

Noin 6:lle hengelle:

  • 1 pkt Myllyn Paras vierasvara kypsä ruis-valkosipulipatonkia (175 g)
  • voita, pippurin tai sitruunanmakuista tuorejuustoa
  • n. 150 g savulohta tai jättikatkarapuja
  • pieniä salaatinlehtiä
  • tuoretta tilliä tai basilikaa

Viipaloi sulanut rukiinen patonki vinoiksi viipaleiksi. Laita palat kumolleen grilliin miedolle lämmölle paahtumaan. Paahda rapeaksi ja kauniin ruskeiksi molemmin puolin. Halutessa voit sivellä lisäksi patonkiin hieman oliiviöljysekoitusta ennen paahtamista

Levitä paahdetulle patongille halutessasi voita tai tuorejuustoa. Laita päälle cocktailtikulla savulohi rullana ja koristeeksi salaatinlehti sekä tilliä tai basilikaa.

VINKKI: Tarjoile herkulliset bruschetat kesäisen salaatin tai keiton kanssa.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy

Lisää aiheesta:

Ymmärrätkö suomalaiset murresanat? Testaa tietosi!Oletko pähkinä- tai vehnäallergikko? Karl Fazerin konvehtirasiassa vääriä suklaita"Sehän lähti ihan lapasesta" – Sanna testasi, kuinka vaikea on saada auto hallintaan liukkaalla kelillä Helppo pullajälkkäri on nyt jättihitti somessa! Testaa vaikka isänpäiväksiOstitko tämän tuotteen Puuilosta? Tärkeä huomio!Etkö meinaa herätä aamuisin? Unilääkäri neuvoo, miten käytät kirkasvalolamppua oikein
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 19:12
    Testit

    Ymmärrätkö suomalaiset murresanat? Testaa tietosi!

  • 18:04
    Takaisinvedot

    Oletko pähkinä- tai vehnäallergikko? Karl Fazerin konvehtirasiassa vääriä suklaita

  • 16:55
    Liikenneturvallisuus

    "Sehän lähti ihan lapasesta" – Sanna testasi, kuinka vaikea on saada auto hallintaan liukkaalla kelillä

  • 14:16
    Ruoka

    Helppo pullajälkkäri on nyt jättihitti somessa! Testaa vaikka isänpäiväksi

  • 12:01
    Takaisinvedot

    Ostitko tämän tuotteen Puuilosta? Tärkeä huomio!