Brittinainen keräsi rahaa saattohoidossa oleville lentämällä uskomattoman lentoreitin – tunnistatko muotokuvan?

Isossa-Britanniassa syntyi maailman suurin muotokuva edesmenneestä kuningatar Elisabetista.

BBC:n mukaan pilotti Amal Larhlid lensi Piper PA-28-koneella 413 kilometriä kahden tunnin ajan Oxfordin ja Northamptonin yläpuolella. Larhlid lensi kunnioittaakseen edesmenneen kuningattaren muistoa ja kerätäkseen rahaa hyväntekeväisyyteen.

Lentoreitti ei ollut kuitenkaan mikä tahansa. Larhlid lensi nimittäin edesmenneen kuningattaren muotokuvan. Lentoreittejä jäljittävä Flightradar24 ”piirsi” Larhlidin lentoreitin.

Karttakuvasta näkyy, kuinka lentoreitti muodostaa kuningattaren sivuprofiilin kruunuineen.

Tuotot saattohoidossa oleville

Lontoolainen pilotti keräsi rahaa brittiläiselle hyväntekeväisyysjärjestö Hospice UK:lle. Se kerää rahaa saattohoidossa oleville ja ihmisille, joiden sairaus diagnisoidaan kuolemaan johtavaksi.

– Kuningatar oli innoittaja monille sukupolville, omistautuen työlleen 70 vuoden ajan, Larhlid kirjoittaa hyväntekeväisyyssivustollaan.

Lahrlid suunitteli lentoreittinsä lentosuunitteluohjelman avulla. Hänellä oli myös maamerkkien avulla tehty manuaalinen varmuuskopio.

Pilotti myös teki harjoituslentoja saadakseen tuntumaa lentoradan käännöksiä varten. Lahrlid kertoo, että lento vaati täydellistä keskittymistä, mutta haaste oli erittäin hauska. Vaikein osuus oli kruunun luominen tiukkojen käännösten vuoksi.

– Entinen monarkkimme tulee aina olemaan sydämissämme, ja niin tulevat olemaan myös muut rakkaamme, jotka jättävät meidät.

Lue myös:

    Uusimmat