Brittimuusikon outo pakkomielle: Bändin pukeuduttava näihin asuihin

Brittiläisen nosteessa olevan Florence + the Machine -yhtyeen keulakuva ja perustaja Florence Welch on esittänyt erikoisen toiveen bänditovereilleen: studioon on tultava shamaaniasuissa.

24-vuotias brittilaulaja ja -muusikko Florence Welch on pyytänyt Florence + the Machine -yhtyeen muita jäseniä pukeutumaan shamaanikaapuihin seuraavan albumin nauhoituksissa.

Welch on kertonut, että häntä kiehtoo uskonto, okkultismi ja spiritismi, ja uskoo, että siitä tulisi hauskaa, jos kaikki häntä kiinnostava olisi edustettuna nauhoituksissa.

– Olisi hauskaa, jos kaikilla olisi shamaanikaavut, kun teemme seuraavaa albumiamme, Welch kertoi Daily Star -lehdelle.

– Näin koko yhtye pukeutuisi töihin, kun studiolle tultaessa päälle pistettäisiin kaavut.

– Rakastan spiritismisessioita, noituutta, taivasta ja helvettiä, voodoota, gospelia, riivatuksi joutumista, manausta – ja kaikkea muuta sen sellaista.

– En ole uskonnollinen, mutta seksi, väkivalta, rakkaus, kuolema – kaikki ne aiheet, joiden kanssa olen tekemisissä – ovat jotenkin yhteydessä uskontoon.

Florence Welch tehtailee tällä hetkellä uuden, yhtyeen toisen albumin kappaleita Iso-Britanniassa ja Yhdysvalloissa ystävänsä Isabelle Summersin kanssa. Hän on myöntänyt, että saattaisi pimahtaa työskennellessään yksin.


MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images

Lähde: Female First, Daily Star

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja