Brittilehti ylistää Nokian vanhaa kännykkää – kaikkien aikojen paras puhelin?

Brittilehti Guardianissa Nokian ilmoitus paluusta matkapuhelinmarkkinoille on otettu vastaan iloiten ja nostalgisin muisteluin.

Lehti pohtiikin tuoreessa artikkelissaan, että oliko Nokian 3210-malli kaikkien aikojen paras puhelin  – hieman pilke silmäkulmassa.

Guardian suitsuttaa muun muassa 3210-kännykän huimaa akunkestoa.

– IPhone 6:n akku kestää alle päivän, Samsung Galaxy S6 ei ole juurikaan parempi. Mutta 3210? Se kesti noin viikon, ehkä kaksi, Guardianissa kirjoitetaan.

Lehti mainitseekin puhelimen akunkestosta esimerkkinä vanhan vitsin: "Pistin juuri ylleni takin, jota käytin viimeksi häissä vuonna 2001 ja löysin sen taskusta Nokia 3210:n. Siinä on vielä kaksi palikkaa akkua jäljellä."

Guardianin artikkelissa kehutaan myös Nokian vanhan kännykän kestävyyttä. Siinä missä kännykkäkauppiaat tahkoavat nyt huimasti rahaa korjaamalla älykännyköiden näyttöjä, Nokian 3210 -puhelinta ei rikkonut juuri mikään.

Jos kännykän tiputti lattialle, sen kuori ja akku toki saattoivat irrota. Mutta kun osat napsautti takaisin paikoilleen, kännykkä toimi yleensä moitteettomasti.

Moni vitsailikin, että oli todennäköisempää rikkoa lattia Nokian kännykällä kuin kännykkä lattialle tipauttamalla. Ja luonnollisesti tämä näkyi myös nettimemeissä:

Guardian kehui myös 3210-kännykkää sen koukuttavasta matopelistä.

– Mikään ei voita matopelin aiheuttamaa puhdasta, aitoa adrenaliinisyöksyä, lehti kirjoittaa.

– Älypuhelimet? Pah.

 

Lue myös:

    Uusimmat