Britney Spearsin Lynne-äiti vaatii myös Jamie Spearsin poistamista holhoojan roolista – esittää tyrmistyttäviä väitteitä laulajan ja tämän isän suhteesta

Britney Spears haluaa 13 vuoden piinan päättyvän – tällaisin sanoin hän puhui holhouksestaan 11:04
Britney Spears haluaa 13 vuoden piinan päättyvän – tällaisin sanoin hän puhui holhouksestaan

Lynne Spears on yhdysvaltalaiselle oikeusistuimelle toimitetun todistuksen mukaan sitä mieltä, että Jamie Spears käyttää holhoojana hyväkseen tytärtään.

Yhdysvaltalaisen poplaulaja Britney Spearsin äiti Lynne Spears on asettunut virallisesti tukemaan tyttärensä vaatimusta poistaa ex-miehensä ja lapsensa isä James "Jamie" Spears laulajan holhoojan roolista. Jamie Spears on ollut vuodesta 2008 lähtien vastuussa tyttärensä yksityiselämästä sekä taloudesta. 

Lynne Spearsin oikeudelle toimittaman todistuksen mukaan hänen ex-puolisonsa on ollut holhoussuhteen alusta alkaen "täydellisessä kontrollissa" koskien Britney Spearsin talousasioita sekä terveydenhuoltoon liittyviä päätöksiä. Britney Spears on tällä hetkellä 39-vuotias. Lynne Spearsin mukaan tyttären ja isän suhde on perustunut ainoastaan pelkoon ja vihanpitoon johtuen Jamie Spearsin käytöksestä. 

Lisäksi Lynne Spearsin mukaan Jamie Spers on harjoittanut täysin pikkutarkkaa kontrollia tytärtään kohtaan. Lynne Spears kertoo todistuksessaan, että Jamie Spears vaatii Britney Spearsin ympärillä työskentelevää henkilökuntaa raportoimaan hänelle kaikesta, mitä laulajan kotona tapahtuu.

Lynne Spearsin mukaan Jamie Spears jakaa saamiensa tietojen mukaan rangaistuksia ja palkintoja tyttärelleen. Lynne Spears toteaa, että kyseinen käytäntö Britney Spearsia kohtaan on sekä "uuvuttava että kammottava". Todistuksen mukaan Britney Spears on isänsä jatkuvien uhkailujen kohde sekä Jamie Spears tekee kaikki päätökset koskien tyttärensä elämää. 

Lynne Spears komppaa todistuksessaan tyttärensä väitettä siitä, että Jamie Spears pakotti Britney Spearsin rangaistuksen uhalla laitoshoitoon vastoin laulajan omaa tahtoa. Lynne Spearsin mukaan Jamie Spears kohtelee tytärtään kuten kilpahevosta. 

Vuonna 2019 uutisoitiin, että Jamie Spears oli ottanut fyysisesti yhteen Britney Spearsin tuolloin 13-vuotiaan pojan Sean Prestonin kanssa. Lynne Spearsin mukaan välikohtaus oli "mitä tyrmistyttävin sekä anteeksiantamattomin ja ymmärrettävästi tuhosi sen mitä (Jamien ja Britneyn) suhteesta oli jäljellä". Lynne Spears toteaa todistuksessaan, että Jamie Spears olisi kykenemätön laittamaan tyttärensä toiveita ja haluja omiensa edelle. Äiti pyytää oikeudelta, että Jamie Spears poistettaisiin tyttärensä holhoojan roolista. 

Heinäkuun lopussa uutisoitiin, että Britney Spearsin uusi asianajaja Matthew Rosengart on niin ikään pyytänyt yhdysvaltalaiselta oikeudelta, että Jamie Spears poistetaan holhoojan roolista. Rosengartin mukaan laulaja on kykeneväinen tekemään nimityksen, jos hän on tuomarin mielestä kykeneväinen päättämään omasta asianajajastaankin. 

Spearsin holhousasiaa käsittelevä tuomari hyväksyi kuun puolivälissä Rosengartin pyynnön edustaa laulajaa. Aiemmin Spearsia oli edustanut tuomioistuimen nimittämä asianajaja. 

Tuomioistuimelle toimitettujen asiakirjojen mukaan Jamie Spearsin tilalle holhoojan rooliin halutaan kalifornialainen kirjanpitäjä Jason Rubin. Tuomarin on määrä antaa asiasta päätös 29. syyskuuta. 

Lähde: Vulture

Lue myös:

    Uusimmat