Britney Spearsin isän asianajaja avasi yllättäen suunsa – puolustaa nyt asiakastaan: "Jokainen tarina tarvitsee pahiksen"

2:20
Tällainen on valtavan huomion saanut Britney Spearsistä kertova dokumentti – katsottavissa MTV-palvelussa!

Britney Spearsin isän asianajaja ilmestyi yllättäen Good Morning America -keskusteluohjelmaan puhumaan tapauksesta. 

Popsensaatio Britney Spears ja hänestä kertova Framing Britney Spears -dokumentti ovat olleet yksi puhutuimpia aiheita viime aikoina ympäri maailman. Yksi dokumentin keskiöistä on Britneyn isä Jamie Spears, joka on ollut tyttärensä holhoojana 12 vuoden ajan. 

Hän on tähän mennessä esimerkiksi hallinnoinut tyttärensä rahoja sekä päättänyt tämän tekemistä töistä. Dokumentin myötä Britney on saanut sympatiaa osakseen.

Dokumentissa Jamie näyttäytyy myös osaltaan poissaolevana isänä. Katso videolta, miltä kohudokumentti näyttää!

Tarinan pahis

Jamie-isä ei suostunut mukaan dokumenttiin, mutta nyt hänen asianajajansa avasi suunsa tapaukseen liittyen.

Asianajaja Vivian Thoreen saapui Good Morning America -keskusteluohjelman vieraaksi. Asianajaja totesi Jamien haluavan vain parasta tyttärelleen.

– Ymmärrän, että joka tarina tarvitsee sen pahiksen. Tämä on tarina paljon rakastavasta, omistautuneesta ja uskollisesta isästä. Ihmiset käyttivät Britneytä hyväkseen, mutta Jamie pelasti hänen henkensä.

– Kun hän haluaa esiintyä, niin hän esiintyy, kun hän haluaa julkaista albumin, hän voi tehdä sen. Kun hän haluaa elää elämäänsä haluamallaan tavalla, kuten normaaliihminen, niin Jamie auttaa häntä myös siinä.

Ristiriitaista

Asianajaja kertoi haastattelussa, että Jamie ja Britney perheineen ovat viettäneet aikaa tiiviisti yhdessä Louisianassa. Asianajajan väittämän mukaan Britney ei olisi missään vaiheessa pyytänyt isäänsä eroamaan.

– Jamie rakastaa tytärtään. Jokaisessa perheessä tulee ongelmia aika ajoin. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteivätkö he rakastaisi ja välittäisi toisistaan. Britney tietää, että hänen isänsä rakastaa häntä ja voi soittaa hänelle aina, oli sitten holhous päällä tai ei.

Asianajaja lisäsi, että Jamie haluaa holhouksen jatkuvan, koska rakastaa tytärtään ja haluaa vain parasta hänelle.

Britneyn lakimiehet ovat sen sijaan väittäneet, että Britney pelkää isäänsä. Lakimiesten mukaan Britney suostuu esiintymään vasta sitten, kun hänen isänsä ei ole enää holhoojana ja vastaa hänen elämästään.

Viime marraskuussa Britney hävisi jälleen oikeuskiistassa, eikä saanut isäänsä pois vallasta. Helmikuussa tunnelin päässä näkyi kuitenkin valoa, kun tuomari kumosi Jamie-isän vastalauseet koskien Britneyn holhouksen uudelleen järjestämistä

Poptähti ei ole puhunut suoraan asioista medioille, mutta sen sijaan hänen puolisonsa Sam Asghari on sanonut suorat sanat isästä.

– On tärkeää, että ihmiset ymmärtävät, ettei minulta heru lainkaan kunnioitusta sellaiselle, joka yrittää hallita suhdettamme ja heittää jatkuvasti esteitä tiellemme. Jos minulta kysytään, niin Jamie on mulk*u. En aio mennä yksityiskohtiin kunnioittaakseni yksityisyyttämme, mutta en tullut kuitenkaan tähän maahan sillä mentaliteetilla, etten voisi ilmaista mielipiteitäni avoimesti, hän kirjoitti Instagramissa.

Framing Britney Spears -dokumentin näet mtv-palvelussa ja C Moressa.

Lähde: Metro

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja