Mainos

Britit raivostuivat tästä suomalaisherkusta – "mautonta!"

Daily Mailin mukaan brittivanhemmat ovat suuttuneet saksalaiskauppaketju Lidlille, joka on tuonut valikoimiinsa pakastetut siperialaiset poropihvit.

Brittivanhempien mukaan Lidl tuhoaa täysin joulun taian myymällä pakastettuja poronpihvejä ketjun luksustuote-sarjassa. Vanhemmat väittävät poropihvien voivan järkyttää pahasti lapsia, jotka olettavat nyt, ettei Petteri Punakuono tuokaan lahjoja tänä jouluna.

– Ajoitus on todella huono. Kukaan ei halua lapsensa näkevän tällaista samalla kun he laulavat Petteri Punakuonoa. Ja kuka tahansa lapsi voi nähdä tämän, sillä pihvit ovat esillä myös mainoslehtisissä, eräs järkyttynyt isä kommentoi Daily Mailille.

Myös eläinten oikeuksia puolustava PETA-järjestö moittii kauppaketjua. Järjestön mukaan Petteri Punakuonon teurastaminen lautaselle juuri ennen joulua pilkkaa joulun henkeä ja joulurauhaa. Britannian Lidl-kauppaketjun edustajat puolustautuvat vetoamalla asiakkaiden aiempiin positiivisiin reaktioihin kyseistä tuotetta kohtaan.

– Myymme tuotetta osana luksussarjaamme, joka sisältää myös muun muassa hirveä ja viiriäistä. Saimme tästä tuotteesta todella positiviista palautetta joulunaikaan vuonna 2010, joten otimme tuotteen uudelleen myyntiin. Haluamme tarjota asiakkaille sekä perinteisiä jouluruokia että hieman harvinaisempia herkkuja, Lidlistä kommentoitiin

Daily Mail heittää puolestaan lisää vettä myllyyn: uutisen ohessa on nimittäin julkaistu huippukokki Gordon Ramsayn herkullinen pororesepti. Lisäksi jutun loppuun on lisätty suomalainen opastusvideo poronkäristyksen valmistamisesta.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.