Britannian kuuluisin vanki ja tähtinäyttelijä menivät naimisiin: "Olen rakastunut, miksi se on vaikeaa uskoa?"

Brittinäyttelijän ja Britannian pahamaineisimman vangin häät ovat keränneet runsaasti huomiota mediassa. 

Brittisarjoissa näytellyt Paula Williamson, 37, ja pahamaineinen vanki Charles Bronson, 64, ovat menneet naimisiin. Williamson on näytellyt pienehköissä rooleissa muun muassa Coronation Streetissä ja Emmerdalessa. Bronson puolestaan on tuomittu elinkautiseen vankeuteen lukuisista ryöstöistä, uhkauksista, pahoinpitelyistä ja kiristyksestä. Hän on Britannian pahamaineisin vanki, jonka vankilakierre alkoi jo vuonna 1974.

Muun muassa The Sun kertoo parin sanoneen tahdon eilen tiistaina 14. marraskuuta. Viime helmikuussa kihlautuneen parin tarina alkoi kirjeystävyydestä. Ennen Bronsonia Williams oli kirjoitellut myös toiselle vangille, pedofiliasta ja lasten murhista tuomitulle Ian Bradylle.

Williamsonin ja Bronsonin oli alun perin määrä mennä naimisiin Williamsonin syntymäpäivänä elokuussa, mutta he eivät saaneet viranomaisilta lupaa siihen mennessä.

Häät pidettiin Wakefieldin vankilassa ja pari vihittiin vain viiden vieraan läsnäollessa. Bronson oli käsiraudoissa koko toimituksen ajan. Williamson jatkoi vieraiden kanssa juhlimista tilaisuuden jälkeen, kun taas Bronson vietiin takaisin selliin. Williamson lähtee häämatkalle Maltalle yksin.

Williamson sanoi Good Morning Britain -ohjelmassa olevansa rakastunut Bronsoniin. Ohjelman juontaja Richard Madeleyn kyseenalaistaessa tunteen aitouden, Williamson ihmettelee kysymystä.

– Olen rakastunut häneen, miksi sitä on niin vaikea uskoa, Williamson vastaa.


Bronsonin rötöksistä on tehty myös hänen nimeään kantava elokuva, jota tähdittää Tom Hardy

Williamsonin kasvot ovat tutut muun muassa Coronation Street -sarjasta, jossa hänet nähtiin hoitajan roolissa. Kaunotar vilahti myös suosikkisarja Emmerdalessa eroottisena tanssijana.

Lue myös:

    Uusimmat