Mainos

Brigit-kissan erikoinen pakkomielle: Varastaa tuntemattomien alusvaatteita!

Uusiseelantilainen Brigit-kissa herättää hämmennystä kotikaupungissaan erityisen harrastuksensa vuoksi.

Miesten alusvaatteisiin erityistä kiinnostusta osoittava Brigit-kissa on varastanut aimo kasan sukkia ja kalsareita kahden kuukauden aikana. 6-vuotiaasta kissasta tulikin harrastuksensa vuoksi somesensaatio kotimaassaan Uudessa-Seelannissa.

Kissan omistaja, Sarah Nathan sanoo, että Brigit on vienyt jo 11 kalsariparia ja 50 sukkaa kahden viime kuukauden aikana. Kissalla onkin oma miesten alusvaatekokoelma Nathanin kotona. Nainen on jättänyt naapurustoon lappuja pyydellen anteeksi lemmikkinsä käytöstä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Tämä on jo hölmöä. Tämä on Brigitin saalis viimeiseltä kahdelta kuukaudelta. Joka aamu herätessämme niitä on lisää. Olen laittanut viestejä tien varren postilaatikoihin. Joku varmaan kaipaa näitä. Jakakaa tätä, jos tunnette jonkun, joka asuu George-kadun alueella."

– Edellisessä asunnossamme se toi kotiin vähän kaikkea – se toi miesten alusvaatteita, naisten alusvaatteita, vaikka mitä kamppeita, se toi jopa kotiin säärisuojuksen ja puseron; Nathan kertoo.

Nykyään Brigit on kuitenkin kehittänyt itselleen tietynlaisia vaatimuksia.

– Se ei ollut silloin niin tarkkaavainen – nyt se on päättänyt, että miesten vaatteet ovat se juttu – ja se tykkää juuri tietyntyyppisistä alusvaatteista.

– Se on todellinen pakkomielle. Ei mene yhtään iltaa, ettei se toisi mitään kotiin.

Lähde: Mirror

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.