Brad Pitt on omaksunut hämmentävän tavan peseytyä – kikka on hyvin samaistuttava pienten lasten vanhemmille

Brad Pitt on löytänyt oman keinonsa peseytymiseen, mikäli hän ei ehdi käydä suihkussa.

Yhdysvaltalaisnäyttelijä Brad Pitt, 56, on eittämättä yksi maailman tunnetuimmista näyttelijöistä, joka on ollut jo vuosikymmenten ajan yksi Hollywoodin arvostetuimmista sekä seuratuimmista näyttelijöistä. 

Vaikka saattaisi luulla, että Pittin elämä on pelkkää ylellisyyttä ja glamouria, ei se välttämättä aina sitä ole. Varsinkin kuvauksissa päivät voivat olla pitkiä ja kiireisiä, eikä tietyille asioille liikene aina aikaa tai jaksamista. Pittille yksi tällainen asia on suihkussa käyminen. 

Kuvatessaan ohjaaja Quentin Tarantinon elokuvaa Kunniattomat paskiaiset Pitt jakoi lähteiden mukaan eräälle työkaverilleen tiedon siitä, että jos hänellä ei ole aikaa käydä suihkussa, hän putsaa itsensä vauvojen kosteuspyyhkeillä. 

Pitt ei ole myöskään Hollywoodin ainut julkimo, jonka hygienia- tai peseytymistavat saattavat yllättää. Esimerkiksi  Megan Fox on kertonut unohtavansa lähes aina vetää vessan sitä käytettyään. Robert Pattinson puolestaan ei pese hiuksiaan kovinkaan usein, ja miehen ennätys olla pesemättä hiuksiaan on noin kuusi viikkoa.

Julia Roberts on kertonut, että hänen päätöksensä vähentää suihkussa käymistä sekä esimerkiksi deodorantin käyttämistä perustuvan ympäristöystävällisyyteen. Orlando Bloom sen sijaan on vähentänyt vaatteidensa pesemistä. 

Jessica Simpson puolestaan ei pidä hampaiden pesemisestä ja harrastaa sitä kertomansa mukaan noin kolmesti viikossa. 

Lähde: CheatSheet

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja