Brad Pitt ja Angelina Jolie: Naimisiin lasten takia?

USA Weekend -lehden haastattelussa Brad Pitt vihjaili, että saattaa olla matkalla alttarille Angelina Jolien kanssa – lapsiensa takia.

Onko Hollywoodin tähtipari vihdoin valmis avioliittoon? Brad Pitt, 47,ja Angelina Jolie, 36, vihjailevat, että pian saattaa olla häiden aika.

Kuusi vuotta seurustellut näyttelijäpariskunta on aikaisemmin sanonut, ettei välttämättä mene naimisiin koskaan. Nyt pariskunta on kuitenkin alkanut muuttaa mieltään.

– Lapset kysyvät avioliitosta. Se merkitsee yhä enemmän heille, joten meidän täytyy alkaa pohtia sitä. Lapset sanovat totuuden, ei kannata keksiä tekosyitä, Pitt kertoi USA Weekend -lehden haastattelussa.

Vuonna 2009 Pitt otti kantaa avioliittolakiin sanomalla, että saattaisi avioitua uudelleen sitten "kun se on laillista kaikille".

Pitt oli naimisissa Jennifer Anistonin kanssa viisi vuotta. Pari erosi vuonna 2005. Jolie puolestaan on matkannut alttarille jo kahdesti. Hän solmi avioliiton vuonna 1993 Johnny Lee Millerin kanssa, mutta pari erosi kolmen avioliittovuoden jälkeen. Liitto näyttelijä Billy Bob Thortonin kanssa päättyi vuonna 2003.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja