Brad ja Angelina: Kerromme lapsille, kun menemme pussailemaan!

Onko Hollywoodin tähtipari vihdoin valmis avioliittoon? Brad Pitt teki tuoreessa haastattelussa paljastuksia perhe-elämästään ja vihjaili menevänsä naimisiin Angelina Jolien kanssa.

Brad Pitt, 47, teki USA Weekend -lehden haastattelussa paljastuksia perhe-elämästään Angelina Jolien, 36, kanssa.

Kuusi lasta pitää Hollywoodin kuningasparin kiireisenä. Pitt ja Jolie kiertelevät maailma suurperheensä kanssa, johon kuuluvat yhdeksänvuotias Maddox, seitsemänvuotias Pax, kuusivuotias Zahara, viisivuotias Shiloh ja kaksivuotiaat Knox ja Vivianne.

– En ikinä kuvitellut voivani tuntea näin paljon rakkautta, Pitt kertoo.

Näyttelijä paljastaa, että hänen lapsensa käyvät kotikoulua ja ovat jo niin tottuneita matkustelemaan, että osaavat itse pakata laukkunsa. Pari yrittää kuitenkin kasvattaa lapsensa mahdollisimman normaalilla tavalla huolimatta heidän yltäkylläisestä elämästään.

– Yritämme Angien kanssa pitää elämän mahdollisimman normaalina ja luoda hetkiä, jotka ovat ainutlaatuisia meille kaikille. Välillä lapset ovat yltä päällä maalissa, välillä meillä on mutasotia. aamusta iltaan!

"Meitä metsästetään"

Brad Pitt esittää uudessa, Kultaisella palmulla palkitussa, The Tree of Life -elokuvassa ankaraa kasvattajaa, joka kurittaa lapsiaan. Näyttelijä kertoo eroavansa täysin roolihahmostaan.

– En koskaan voisi kasvattaa omia lapsiani sillä tavalla. Olen tuskallisen tietoinen siitä, että kaikki tekoni jättävät heihin elinikäisen jälkeen. En tuo ongelmiani kotiin, haluan pitää sen ympäristön vapaana niistä, Pitt kertoo.

– Haluan lapsieni olevan uteliaita ja viattomia mahdollisimman pitkään. Heidän tulisi löytää omat kiinnostuksenkohteensa.

Kotona ollessaan palvottu tähtinäyttelijä on kuin kuka tahansa tavallinen perheenpää.

– Joka päivä täytyy varmistaa, että lapset ovat harjanneet hampaansa ja syöneet aamiaisen. Minun täytyy olla paikalla, jos he heräävät yllä painajaiseen.

Tunnollinen isä myöntää, että huoli lapsien turvallisuudesta pitää hänet hereillä öisin.

– Meitä metsästetään. Lapsiemme täytyy elää porttien takana, joiden ulkopuolella odottavat valokuvaajat. Mutta ajattelen sitä vaihtokauppana.

Pitt ja Jolie vihdoin naimisiin?

Pitt kutsuu Angelina Jolieta sieluntoverikseen ja paljastaa, että vanhemmuuden lisäksi komea näyttelijäpari pitää vipinää yllä parisuhteessa hellillä, kahdenkeskisillä tuokioilla.

– Kodissamme ei ole salaisuuksia. Kerromme lapsillemme, että nyt äiti ja isä menevät pussailemaan. He sanovat: "Yök!"

USA Weekend -lehden haastattelussa 47-vuotias näyttelijä vihjaili, että saattaa olla matkalla alttarille juuri lapsiensa takia.

– Lapset kysyvät avioliitosta. Se merkitsee heille yhä enemmän, joten meidän täytyy alkaa pohtia sitä. Lapset sanovat aina totuuden suoraan päin naamaa, ei kannata keksiä tekosyitä.

MTV3 Helmi

Kuvat: Getty Images

Lähde: Daily Mail, USA Weekend

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja