Bottas avaa F1-kisojen bileitä: Onhan siellä juhlia joka lähtöön

Hjalliksen vieraaksi saapunut Valtteri Bottas myöntää, että pitkän F1-kauden aikana välillä on hyvä ottaa rennosti.

Valtteri Bottas vieraili Hjalliksen keskusteluohjelmassa. Kaksikko keskusteli muun muassa kisaviikonloppujen aikatauluista ja siitä, mitä kaikkea varikolla tapahtuu.

Bottas kertoi ohjelmassa, ettei varsinaisesti nauti niin sanotusta mediasirkuksesta, mutta ymmärtää sen olevan olennainen osa hänen työtään. Ajettavan kilpailun lisäksi kuskit osallistuvat tiimien palavereihin ja sponsoreitakin pitää ehtiä huomioimaan.

– Kisaviikonloput menevät todella nopeasti. Kaikki on mietitty tiimin puolelta. On palavereita tiimin kanssa, ennen ja jälkeen jokaisen ajosession, mediahommia aika paljon ja iltaisin saattaa olla illallisia ja tilaisuuksia sponsoreiden kanssa, Bottas kertoi Hjallikselle.

"Juhlia on joka lähtöön"

Ohjelman kuvausten jälkeen Bottas kertoi vielä MTV.fille kokemuksistaan F1-kuljettajien bileistä. Erityisesti menestymisen jälkeen on luonnollistakin vähän juhlistaa omaa onnistumista.

– En tiedä mitä siitä (F1-juhlinnasta) mediassa kirjoitetaan. Kaikki kuskit elävät vähän omaa elämäänsä sen suhteen. Jotkut bilettävät enemmän kuin toiset, Bottas raottaa F1-kulisseja.

– Totta kai, jos kisa menee hyvin, niin on mukava tiimihenkilökunnan kanssa sitä vähän juhlistaa. Onhan siellä aina bileitä, mies myöntää.

Yleisölle ja katsojille on takuuvarmasti myös kisojen jälkeen mahdollisuuksia jatkaa huumaa.

– Jos joku lähtee formuloita katsomaan, niin on siellä juhlia joka lähtöön. Itseäni se ei kuitenkaan sillä tavalla "nappaa", Bottas summasi.

Ahkerasti myös voima- ja kestävyysharjoittelua treenaava Bottas rentoutuu mieluusti myös olemalla yhdessä uimarikihlattunsa Emilia Pikkaraisen kanssa yhdessä. Pariskunnalle terveelliset elämäntavat ovatkin yksi yhdistävistä tekijöistä.

– Onhan se mukava välillä rentoutua ja jos on jotain juhlistettavaa niin juhlistaa. Mutta onhan tämä pitkä vuosi, niin pitää sitä omaa terveyttä ja jaksamista miettiä, Bottas sanoo.

Katso videoilta osia Bottaksen haastattelussa Hjallis-ohjelmassa!

Kaikki Hjallis-jaksot katsottavissa kokonaisuudessaan MTV Katsomon kautta.

Hjallis perjantaisin kello 21:00 MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja