Botoxia ja kuntoilua: Simon Cowellin kallis muodonmuutos

Simon Cowell komistautuu häitään varten kalliiden hoitojen avulla. Syynä muodonmuutokseen on 14 vuotta morsian.

Simon Cowellin kerrotaan aikovan tuhlata 100 000 dollaria kauneushoitoihin valmistautuessaan häihinsä Mezhgan Hussainyn kanssa. 50-vuotias mediamoguli haluaa näyttää nuorekkaalta astellessaan alttarille 36-vuotiaan meikkitaiteilijan kanssa.

Femalefirst-sivuston mukaan luvassa on kunnollinen muodonmuutos.

– Simon on tilannut kaikki mahdolliset hoidot. Hän pistää kaiken kuntoon, jotta Mezhgan voi olla hänestä ylpeä hääpäivänä, lähde kertoo.

– Hän käyttää omaisuuden Botoxiin saavuttaakseen nuorekkaan lookin. Hän aikoo mennä hammaslääkärille laittaakseen hampaansa kuntoon. Hän tahtoo kuorintakasvohoidon, joka saa hänen ihonsa hehkumaan. Hän on luvannut näyttää viisi vuotta nuoremmalta.

Cowell on jo aloittanut kuntoilukuurin ja palkannut valmentajan sekä Iso-Britanniassa että Los Angelesissa. Hänen morsiamensa ei kuitenkaan ole innostunut miehen muodonmuutoksesta ja yrittää hillitä Cowellin intoa.

– Mezhganin mielestä Simon näyttää hyvältä eikä halua hänen tuhlaavan aikaansa hoitoihin, mutta Simon ei kuuntele häntä. Simon ajattelee kaikkia niitä kauneushoitoja, joita on joutunut käymään läpi televisio-ohjelmiaan varten, joten aikoo kestää nämä käsittelyt hääpäivänsä takia.

Komistusoperaatio alkaa lähteen mukaan heti kun pari lyö lukkoon hääpäivänsä.


(MTV3 Helmi)

Kuva: WireImage / AOP

Lähde: femalefirst.co.uk

Lue myös:

    Uusimmat