Tässä reseptissä yhdistyvät kätevästi pakastepullataikina ja -piparitaikina.
Piparipulla säilyy mehevänä piparitaikinan ja kuivattujen marjojen avulla.
Jos pulla pääsee kuivumaan, kostuta sitä kuumalla liköörivedellä.
Riitta Korhonen, Christina Aaltio ja Arja Savela valmistivat Bostonpullaa Piparkakkutäytteellä Terveysmessuilla Helsingissä lokakuussa 2012, katso video tästä linkistä.
Tasareunainen torvellinen irtopohjavuoka, halkaisija n. 24-28 cm
1 pkt Myllyn Paras Pullataikinaa (1 kg)
1 pkt Myllyn Paras Laktoositon Piparitaikinaa tai Perinteinen Piparkakkutaikinaa (500 g)
150 g kuivattuja puolukoita tai karpaloita (esim. Biokia)
3-4 rkl puolukka- tai karpalolikööriä
rasvaa vuoan voiteluun
Pinnalle:
munaa, raesokeria
Levitä pullataikinalevyt erilleen sulamaan ja kohoamaan jauhotetun leivinpaperin päälle pellille n. 40-asteiseen uuniin (peitettyinä). Laita kuivatut marjat turpoamaan likööriin taikinoiden sulamisen ajaksi.
