Bosen uutuuskuulokkeet tehty helpottamaan nukkumista

Bose on tuonut uudet nukkumista helpottavat Sleepbuds-kuulokkeet myyntiin. Viime vuoden puolella Bose kokeili markkinoita ja toi Sleepbuds-kuulokkeet myyntiin Indiegogo-joukkorahoituspalvelun kautta.

Sleepbuds-kuulokkeet eivät toimi normaaleina kuulokkeina, vaan niiden on ainoastaan tarkoitus parantaa ihmisten nukkumista. Bosen mukaan 60 prosentilla maailman aikuisista on ongelmia nukahtaa, nukkua ilman heräämistä tai herätä aamulla. 79 prosenttia aikuisista nukkuu alle seitsemän tuntia yössä, ja Yhdysvalloissa 25 prosenttia pariskunnista nukkuu eri huoneissa esimerkiksi kuorsaamisen takia. Tähän Bose haluaa muutoksen.

Bosen Sleepbuds-kuulokkeet toimivat yhdessä Bosen Sleep-sovelluksen kanssa. Kuulokkeet vaimentavat taustaääniä ja sovelluksen kautta voi kuunnella rauhoittavia ääniä kuten meren aaltoja tai puron solinaa. Kuulokkeilla ei voi kuunnella musiikkia tai podcasteja, joten ne ovat tarkoitettu vain nukkumiseen tai rauhoittumiseen.

On mielenkiintoista, ettei Bose käytä Sleepbuds-kuulokkeissa kehuttua vastamelutekniikka, jota käytetään QuietComfort-kuulokkeissa. Sen sijaan Bose hyödyntää passiivista äänenvaimennusta. Sleep-sovelluksen kautta kuulokkeille voi asettaa herätyksen, joten käyttäjä voi herätä ilman kumppaninsa herättämistä.

Bose Sleepbuds -kuulokkeet ovat tulleet nyt myyntiin ja niiden toimitukset aloitetaan lähiviikkojen aikana. Vielä ei ole tietoa, milloin ne tulevat myyntiin Suomessa. Kuulokkeiden hinta Bosen Yhdysvaltain verkkokaupassa on 249,95 dollaria, joten mitenkään edulliset nukkumista helpottavat kuulokkeet eivät ole.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja