Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Borssikeitto ja pannuleipää

Borssikeitto
BorssikeittoRuokala
Julkaistu 07.03.2005 06:00(Päivitetty 07.03.2005 14:48)

Borssikeitto (4 annosta)

  • 1 rkl öljyä
  • 1 iso sipuli
  • 2 porkkanaa
  • 5 punajuurta
  • 1/4 valkokaali
  • 1 l vettä
  • 1 kasvisliemikuutio
  • maustepippuria
  • 1 rkl sokeria
  • 1 tl viinietikkaa
  • suolaa

Suikaloi kasvikset ja juurekset. Kuumenna öljy paksupohjaisessa kattilassa. Kuullota kasviksia öljyssä hetki. Lisää vesi ja kasvisliemikuutio sekä maustepippuria. Anna keiton kiehua hiljalleen kannen alla. Mausta keitto lopuksi etikalla, sokerilla sekä suolalla.

Pannuleipä

  • 2 1/2 dl vettä
  • 1/2 pkt hiivaa
  • 1/2 tl suolaa
  • 1 rkl siirappia tai hunajaa
  • 1 dl kaurahiutaleita
  • 5-6 dl vehnäjauhoja
  • 1/2 dl ruokaöljyä
  • 1 tl oreganoa

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää suola ja siirappi sekä kaurahiutaleet. Alusta jauhot taikinaan ja lisää ruokaöljy. Jatka alustamista niin että taikina irtoaa käsistä mutta on edelleen pehmeää. Painele taikina heti pieneen uunipannuun ja kohota n. 20 minuuttia. Voitele pinta vedellä, maidolla tai öljyllä ja ripottele päälle oreganoa. Paista 200 asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Resepti: Henri Alén/ Ruokala

Lisää aiheesta:

Kuitulisiin liittyy harhakäsitys – Hanna Partanen muistuttaa: "Ei todellakaan valitettavasti niin ole"Työpaikka, parisuhde ja terveys – Juho-Pekka menetti kaiken lyhyessä ajassaInhottavasta silmäongelmasta ei kostutustipoilla pääse eroonYleellisen samppanjapullon historia yllättää: "Ei voi kätkeä pommia"Kuinka kauan avattu glögi säilyy? Vastaus saattaa yllättääTekokuusi vai aito kuusi? "Aidon kuusen kritiikki kohdistuu siihen, että se palvelee vain lyhyen aikaa"
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 08:41
    Ravitsemus

    Kuitulisiin liittyy harhakäsitys – Hanna Partanen muistuttaa: "Ei todellakaan valitettavasti niin ole"

  • 06:37
    Asian ytimessä.doc

    Työpaikka, parisuhde ja terveys – Juho-Pekka menetti kaiken lyhyessä ajassa

  • Eilen19:08
    Silmäsairaudet

    Inhottavasta silmäongelmasta ei kostutustipoilla pääse eroon

  • Eilen18:15
    Kuohuviini

    Yleellisen samppanjapullon historia yllättää: "Ei voi kätkeä pommia"

  • Eilen17:15
    Juomat

    Kuinka kauan avattu glögi säilyy? Vastaus saattaa yllättää