Bobby Brown telkien taa

Muusikko-näyttelijä Bobby Brown on päätynyt jälleen telkien taakse, tällä kertaa ehdonalaisrikkomuksesta. Brown oli jättänyt suorittamatta osan ehdonalaisensa edellyttämistä toimenpiteistä.

Brown saapui oikeuden eteen puettuna jo valmiiksi oranssiin vankilaunivormuun. Hänet oli vangittu jo perjantai-iltana Atlantalaisessa lähiössä sijaitsevassa ravintolassa, jossa hän oli ollut syömässä puolisonsa Whitney Houstonin seurassa.

Tuomari Wayne Purdom määräsi Brownille 14 päivää vankeutta, mistä hän joutuu siis istumaan vielä yhdeksän oltuaan viisi päivää vangittuna. Purdom määräsi Brownin myös 60:n päivän kotiarestiin vankeuden jälkeen, määräsi hänet yhteiskuntapalvelukseen ja kielsi tältä autolla ajamisen. Purdom myös varoitti Brownia siitä, mitä seuraa vastaisista ehdonalaisrikkomuksista: -Jos vielä joudut tämän oikeuden eteen, saat tuomiota 120 päivää ja istut siitä 90.

Brown pyysi tuomarilta anteeksi. Hänen pidätyksensä ja tuomionsa johtuivat siitä, että Brownin ehdonalaisen valvojan mukaan Brown ei ollut suorittanut ehdonalaiseensa kuuluvaa yhteiskuntapalvelusta eikä käynyt anonyymit alkoholistit -tapaamisissaan. Brownin asianajajien mukaan tämä oli kyllä käynyt tapaamisissa, muttei ilmoittanut siitä.

Brown joutui vankilaan tammikuussa tunnustettuaan vuonna 1996 syyllistyneensä rattijuopumukseen. Hän pääsi ehdonalaiseen hyvän käytöksen vuoksi.

Lue myös:

    Uusimmat