Traagisesti kuolleen Bobbi Kristinan isä: "Minun ja Whitneyn olisi pitänyt olla parempia vanhempia"

Muusikko syyllistää tuoreessa haastattelussa myös Bobbi Kristinan poikaystävä Nick Gordonia.

Bobby Brown toteaa ABC News -kanavan haastattelussa hänen ja Whitney Houstonin pettäneen vanhempina parin yhteisen tyttären Bobbi Kristina Brownin.

– Me olisimme voineet olla parempia vanhempia. Meidän olisi pitänyt olla parempia, mies toteaa haastattelussa Peoplen mukaan.

Bobbi Kristina Brown kuoli heinäkuussa 2015 vain 22-vuotiaana. Hänet löydettiin tajuttomana kylpyammeesta kotoaan tammikuussa 2015, eikä Bobbi Kristina koskaan palannut tajuihinsa.

Kuolinsyyksi on kerrottu hukkumisen ja huumeiden yliannostuksen yhdistelmä. Bobbi Kristinan verestä löydettiin muun muassa marihuanaa, alkoholia ja rauhoittavia lääkkeitä.

– Siinä ei ollut mitään epäselvää minulle. Tyttärelleni tapahtui sama mikä tapahtui Whitneylle, 47-vuotias Brown sanoo.

Whitney Houston löydettiin vuonna 2012 kuolleena kylpyammeesta hotellihuoneestaan Beverly Hillsissä. 48-vuotiaana kuollut Houston oli saanut kokaiinin aiheuttaman sydänkohtauksen.

Bobby Brown syyttää haastattelussa itseään, mutta hän muistuttaa myös, että ainoa ihminen, joka oli paikalla sekä Houstonin että Bobbi Kristinan kuollessa, oli Houstonin ottolapsi ja Bobbi Kristinan poikaystävä Nick Gordon.

– Hän tietää, mitä tapahtui. Minä en tiedä, mitä tapahtui sinä yönä, mutta hän tietää, vihjailee Brown.

Lue myös:

    Uusimmat