Bobbi Kristina Brown siirrettiin sairaalasta kuntoutuslaitokseen

Whitney Houstonin tytär Bobbi Kristina Brown on ollut koomassa jo useita viikkoja.

Edesmenneen laulajalegenda Whitney Houstonin tytär Bobbi Kristina Brown on maannut koomassa jo noin seitsemän viikon ajan. Nainen löydettiin kotinsa kylpyammeesta elottomana tammikuun lopussa, eikä hän ole palannut tajuihinsa sairaalassa kertaakaan.

NBC News uutisoi, että Bobbi Kristina olisi nyt siirretty Georgiassa sijaitsevasta Emoryn yliopistollisesta sairaalasta toiseen hoitolaitokseen.

Tällä hetkellä 21-vuotiasta Bobbi Kristinaa hoidetaan uudessa hoitolaitoksessa Atlantassa. Kyseinen sairaala on tarkoitettu erityisesti potilaiden pitkäaikaiseen kuntoutukseen.

Kyseessä on Bobbi Kristinan kolmas hoitolaitos, sillä aivan aluksi häntä hoidettiin hetken aikaa sairaalassa Fultonissa.

Myös viihdesivusto TMZ.com uutisoi siirrosta ja Bobbi Kristinan läheisten onkin nähty siirtävän tyttären omaisuuttaa uuteen hoitolaitokseen ja vierailevan hänen luonaan.

Bobbi Kristinan tilasta ei ole saatu uutta tietoa. Sukulaisten epätoivo on johtanut lukuisiin riitoihin ja muun muassa Bobbi Kristinan täti on syyttänyt poikaystävää tytön manipuloimisesta.

Bobbi Kristinan isä Bobby Brown on luultavasti vaikean paikan edessä, sillä uutisia Bobbi Kristinan voinnin paranemisesta ei ole saatu. Hänet tullaan luultavasti lopulta irrottamaan hengityskoneesta.

Lue myös:

    Uusimmat