Bobby Brownin lapset puolustavat isäänsä

Helmikuussa menehtyneen laulaja Whitney Houstonin ex-mies, Bobby Brown, on joutunut rajujen syytösten uhriksi.

Helmikuussa menehtyneen laulaja Whitney Houstonin ex-mies Bobby Brown on joutunut rajujen syytösten kohteeksi. Miestä syytetään Houstonin huumeriippuvuuden aiheuttajaksi ja täten myös laulajattaren kuoleman edistäjäksi.

– Minä en ole syyllinen hänen kuolemaansa, Brown puolustautuu Today-ohjelman haastattelussa.

Myös Brownin lapset ovat aloittaneet puolustustaistelun isänsä maineen puhdistamiseksi. Brownin lapset kehuvatkin isäänsä maailman parhaaksi.

– Isäni on upea ihminen. Hän on ollut paras ystäväni läpi elämäni. Jos minulla on minkäänlaisia ongelmia, voin aina luottaa häneen. Sama toimii myös toisinpäin, tytär La'Princia kertoo.

Brownin poika, Landon, uskoo ihmisten luoneen tietynlaisen mielikuvan Brownista tämän julkisuudessa nähtyjen tempauksiensa ja ongelmiensa takia.

– Isälläni on ollut aina pahan pojan maine. Ihmiset siis seuraavat sitä kuvaa. Häntä syytetään kaikista negatiivisista asioista, joita ihmiset vain pystyvät hänestä keksimään.

– Hänen hyviä puoliaan ei nähdä. Jokainen kokee ylä- ja alamäkiä, eikä ketään voida tuomita ikuisesti yksittäisten tekojen vuoksi, La'Princia jatkaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat