Blogihelmiä: Vuoden tyylikkäimmän valinta meni vikaan

Helmestä löytyy luonnollisesti myös helmiä blogisteja. Hittiblogien parhaat palat on nyt koottu yhteen artikkeliin!

Lue, mitä blogisteillamme on tarjolla tällä viikolla. Jokaisen otteen perässä on linkki, josta pääset lukemaan koko artikkelin.

Stilissima

Muotiblogissa esitellään kirjoittajan suosikkipukuja:

"Cosmobella on tehnyt minuun lähtemättömän vaikutuksen. Tykkään näistä puvuista kuin hullu puurosta ja kaavat ovat ihanan istuvat ja toimitukset sujuvat ja - jatkanko? Olin unohtaa myös kiitellä onnistuneita materiaaleja sekä sävyjä…"

Emmin muotiblogi

Emmin mielestä Glamour-lehden valinta meni vikaan:

"En käsitä! Englantilainen Glamour-lehti valitsi TAAS tänä vuonna Cheryl Colen maailman parhaiten pukeutuvaksi naiseksi. Minusta hänen pukeutumisensa on tylsää. Taakse jäivät niin Alexa Chung, Kate Moss kuin Chloë Sevignykin. "

Vauhtitassun talo

Kirjoittajan unelma on vihdoin toteutunut:

"Niin, tämä meidän unelmamme on siis ikioma uusi koti. Kauan etsittiin, kyseltiin ja haettiin. Ei löytynyt. Yksi oli liian pieni, toinen liian suuri, kolmas ruma ja neljäs liian kaukana."

Arkielämää

Uusi blogisti esittelee itsensä:

"Tämä on aloitusviesti tähän blogiin ja toivon, että viihdyt lukemassa tätä. Olen pidemmän aikaa ajatellut blogin pitämistä, mutta en koskaan ole jaksanut kauaa sitä ylläpitää ja kirjoitella, joten nyt taitaa olla aika ikuistaa tapahtumia nettiin. En usko, että kirjoittelen kovin ahkerasti, koska minulle ei ihan joka päivä tapahdu kaikkea, mutta päivittelen tätä aina kun tulee tilaisuus."

Kuudes aisti

"Rakkautta ei voi pakottaa. Sitä voi voimistaa. Sitä voi suunnata. Mutta sitä ei voi pakottaa. Kulkekoon rakkaus siis sinne minne SE haluaa kulkea. Toimin mielellään pelinappulana, kanavana rakkaudelle. Menen siis sinne minne rakkaus minua kuljettaa… "

Lukupiiri

Leena luki Audrey Niffeneggerin kirjan Hänen varjonsa tarina

"Hänen varjonsa tarina ei ole idealtaan yhtä omaperäinen kuin Niffeneggerin kuusi vuotta sitten julkaistu menestysteos Aikamatkustajan vaimo, mutta säilyttää saman arkisen fantasian tunnelman."

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock, Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat