Blogihelmiä: Nirppanokkaiselle nykynaiselle ei perusmies kelpaa

Helmestä löytyy luonnollisesti myös helmiä blogisteja. Lue, mitä blogisteillamme on tarjolla tällä viikolla!

Jokaisen otteen perässä on linkki, josta pääset lukemaan koko artikkelin.

No Sex and Helsinki

Miss Single Lady pohtii, kelpaako naisille todella vain paras?

"Onko tosiaan näin, että naiset ovat niin pirun nirppanokkaisia, että perusjamppa ei kelpaa? Pitääkö olla korkeakoulututkinto, kielitaitoa, hurmuritaitoa, pelimieskirja luettuna, etiketti hallussa ja ulkonäkö kohdallaan, että käy flaksi hameväen keskuudessa? Mistä hitosta tämä kaikki kertoo? Huolestuttavaa, että elämme jatkuvasti tyytymättöminä ja vähän vaillinaisina, mutta emme voi saada haluamaamme. Ja jos me kaikki olemme tällä tavalla rikki, niin mikä meidät korjaisi? Lobotomia? Jääkausi? Miesten äkkinäinen sukupuuton uhka? Biologisen kellon viimeiset kohtalon kumaukset, ennen kuin hedelmättömyys iskee? Minä en tiedä. Minulla on tänään enemmän kysymyksiä kuin vastauksia… Vastatkaapa te!"

Viiden tähden parantola

Blogisti on ottanut yhteen raskaana olevan naisen kanssa.

"Minusta se, että on viimeisillään raskaana ei oikeuta k*sipäisyyttä. En ymmärrä jatkuvaa naputtamista ja nipottamista. Jos lasten kanssa on noin vaikeaa, pitäisi lopettaa penikoimasta kuin villikissa. Kolme lasta ja neljäs tulossa, on synnyttänyt kakara per vuosi. Nuori nainen ja lisää tulee samalla tahdilla, kun lestadiolainen on. Niillä ei kuulema perhesuunnittelua harrasteta. Miten se tulee jaksamaan niitten kersojensa kanssa sitten, kun niitä on kaksitoista ja kolmastoista tulossa, kun ei se pysy nahoissaan nytkään."

Sopivassa suhteessa

Elli on käynyt häissä. Kaunistautuminen ei aina ole helppoa.

"Urheana pällistelin kuitenkin vielä ison peilin edessä, odottaen mieheni siunausta jumalaisesta ulkomuodostani ja silminnähden suuresta äo:sta. Ja kyllähän mies muisti kommentoida.

MIES: Meinaatko jaksaa vetää vatsaa sisään koko illan?
PIKKUVAIMO: Eli mä olen sun mielestä läski.
MIES: En mä niin sanonut. Kysyin vaan.

Luon mieheeni jäätävän no-sex-for-you-ever-again-katseen ja jatkamme odottamaan taksia. Ulkona, päivän valossa mies katsoo minua suoraan silmiin. Odotan vuolasta anteeksipyyntöä ja lupausta kiihkeästä lomamatkasta.

MIES: Ai, oleksä yrittänyt maalata itsellesi jotain kulmakarvoja, vai?"

MTV3/Helmi

Kuva: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja