Blogihelmiä: Miten unohtaa väärä mies?

Helmestä löytyy luonnollisesti myös helmiä blogisteja. Lue, mitä blogisteillamme on tarjolla tällä viikolla!

Jokaisen otteen perässä on linkki, josta pääset lukemaan koko artikkelin.

No Sex And Helsinki

"Olen puoli vuotta viettänyt todella tiiviisti aikaa erään miehen kanssa. Ja todella tiiviillä tarkoitan sitä, että näemme monta kertaa viikossa, enkä edes muista kuinka usein olen nukkunut kotona tuona aikana. Nyt kesä kuitenkin muutti kaikki. Emme nähneet pitkään aikaan tai edes tekstailleet. Itseäni se ahdisti.

Laitoin muutaman kerran viestiä, enkä saanut vastausta, joten itsetuntoni koki kolauksen. Ei sitten! Yritin unohtaa ja kääntää katsettani muualle, kunnes vähän ajan kuluttua kaikki muuttui taas. Se oli outoa."

Yksi sokea rotta

"Viikko seurustelua takana.

Kun emme ole yhdessä, niin emme kauheasti pidä yhteyttä toisiimme. Ehkäpä päivittäin muutama sana Messengerissä, Facebookissa ja tekstareilla. Viikonlopun vietimme kuitenkin yhdessä miltei kokonaan. Kävimme elokuvissa, teimme ruokaa, katselimme televisiota, juttelimme, makoilimme ja sekstailimme.

Minä kävin välillä osallistumassa Likkojen Lenkkiin ja Misteri kävi veljensä syntymäpäiviä juhlimassa. Sanoin hänelle, että tulee sitten luokseni, kun on juhlat juhlinut.

Puhelimeni soi neljän aikaan lauantai-sunnuntaiyönä. Oletin, että Misteri soittaa, että on tulossa. Mutta yllätyksekseni soittaja olikin vuoden takaa venäläinen ZinZin, yhden illan juttu..."

Aikuisen naisen päiväkirja

"Aikuisena ja jo monta pitkää suhdetta läpikäyneenä odotukset eivät ole enää kuin kuusivuotiaan; silloinhan halusi isän kanssa naimisiin.

Odotukset eivät ole kuin kuusitoistavuotiaan; silloin haluaa kumppanikseen pop-tähden, rokkarin tai koulun komeimman pojan.

Odotukset eivät ole kuin kaksikymppisen; silloin haaveillaan kumppaniksi jalkapalloilijaa (ainakin Englannissa), jääkiekkoilijaa, golffaria, tennistähteä jne.

Kolmekymppisenä oli aikaisemmin it-insinööri kova sana ja samoin lentokapteeni, edelleen on asianajaja, lääkäri tai jopa ammatikseen pokeria pelaava, ralli- ja formulakuskitkin käyvät.

Nyt puhun naisena."

Sopivassa suhteessa - muiden kanssa

"Pariskunnat haluavat toisinaan tehdä yhdessä jotain kivaa. Kesällä käydään katsomassa kesäteatterissa Juhani Ahon kirjoittaman ”Juhan” kaltaista kepeää suvifarssia ja joulun alla käydään vuorovuosin toisten luona suoraan tölkistä lämmitetyllä glögillä.

Syksyllä käydään yhdessä sitten ulkona syömässä. Ja oletusarvonahan on siis syödä hyvin, kun kerran ravintolaan mennään. Käytetään yksi tai kaksikin ajatusta ravintolan valitsemiseen. Varataan pöytä ajoissa. Pukeudutaan paremmin. Nautitaan tunnelmasta ja laadukkaista raaka-aineista taidolla valmistetusta ruoasta. Ihan ajan kanssa.

Niinhän sitä luulisi."


MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja