Blogihelmiä: Mikään ei maistu yhtä hyvältä kuin laihuus

Helmestä löytyy luonnollisesti myös helmiä blogisteja. Lue, mitä blogisteillamme on tarjolla tällä viikolla!

Jokaisen otteen perässä on linkki, josta pääset lukemaan koko artikkelin.

Helmen Keventäjät-blogi

Jarimatti kertoo kuulumisensa. Laihduttamisen tiellä on sudenkuoppia.

"Jaahas, se olisi talvilomaviikko aloitettu ja ihan hiukan epäilen sen varrelta löytyvän muutaman suussa sulavan sudenkuopan. Ensimmäiset tulevat varmaan vastaan jo huomenna, kun lähdemme risteilylle. Seuraavat viimeistään lauantaina pojan 1-vuotissynttäreillä. Näin lomaviikon kunniaksi ajattelin ottaa hieman rennommin tämän laihdutushomman kanssa, kunhan nyt sen katson, ettei homma kuitenkaan lähde käsistä."

Kärsimisen lopettaminen

Blogisti puhuu oikeassa olemisesta.

"En usko, että ketään voi muuttaa – ei, vaikka miten perustelisi mielipiteitään. Kenties keskustelukumppani saa sanoistani ajateltavaa, kenties ne alkavat itää, kenties hän muokkaa niitä. Hän tekee sen, en minä. Hänellä on oma totuutensa. Monen ihmisen oikea tuntuu omasta mielestäni väärältä. On vaikeaa ymmärtää, miksi toisen mielestä on oikein alistaa, haukkua, arvostella ja alistaa, koska "mä nyt vain tiedän tämän asian paremmin"."

Keho on mun temppeli

Blogistin laihdutus edistyy, vaikka repsahduksiakin on sattunut.

"Nothing tastes as good as skinny feels. Edellä mainittua lausahdusta olen yrittänyt sisäistää, mutta ei vain toimi. Kate Moss on siis todennut, ettei mikään maistu niin hyvältä kuin laihuus. En vain saa sitä mahtumaan päähäni. Viikko meni hienosti, kunnes tuli lauantai. Ja liikaa houkutuksia, joista en pystynyt kieltäytymään."

MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja