Mainos

Blogihelmiä: Kukkamekkofiksaatio

Helmestä löytyy luonnollisesti myös helmiä blogisteja. Hittiblogien parhaat palat on nyt koottu yhteen artikkeliin!

Lue, mitä blogisteillamme on tarjolla tällä viikolla. Jokaisen otteen perässä on linkki, josta pääset lukemaan koko artikkelin.

Pauliina & Christopher - Always Love

Blogissa kerrotaan, että lähtölaskenta häihin on alkanut. Viisi vuotta odotusta on takana.

"Viimeinkin, kun melkein neljä vuotta yhteiseloa ja pikku prinsimme syntymä takanapäin, päätimme viimein virallistaa tämän kaiken ja sanoa tahdon rakkaittemme seurassa. Päiväksi valittiin tiistai 16.8.2011, joka on samalla viisivuotis-kihlajaispäivämme."

Häämatkalla purjeveneessä

Purjeveneellä maailmaa kiertävä pariskunta on saapunut Mangarevallaan. Vastaanotto on upea.

"Päivä jatkui kauniina ja aurinkoisena, teimme kävelylenkin kylillä ja onnistuimme samalla hoitamaan maahantulomuodollisuudetkin. Rannassa tutustuimme hienon Carl Linne-purren nuoreen australialaismiehistöön, joka kutsui meidät illanviettoon. Carl Linnen ruotsalainen omistaja ei ollut itse paikalla, mutta aluksen miehistö oli kutsunut meidän lisäksemme kemuihin ankkuripaikan kaikki jenkkiveneet."

Lukupiiri

Maarit luki Milla Paloniemen Kettu ja minä -kirjan. Kirja sopii keittiöfilosofeille.

Kettu ja minä sopii paitsi pahan mielen karkotukseen, myös elämän tarkoitusta pohtiville keittiöfilosofeille. Paloniemen piikikkäämpään tyyliin ihastuneelle kirja voi kuitenkin olla pettymys. Tässä opuksessa ei nimittäin kiroilla yhtään.

Lemmikkipuisto

Blogissa puhutaan russelien huonoista puolista.

"Kuten aiemminkin tässä blogissa on todettu, russelit eivät ole niitä koiramaailman rakastetuimpia hahmoja, ja osin ihan syystä. Ikävää tuo russelien epäluuloisuus muita koiria kohtaan. Naurettiinkin näiden kaverikoirien omistajien, eli Sallan, Maken, Mirvan ja Puten, kanssa, että aikamoisia koiria sitä ollaan hankittu. Mutta äkäisyyden takana on ihmisrakkaita ja älykkäitä koiria, joita ilman en ainakaan itse osaisi enää elää, eli siitä ei sen enempää mutinoita."

Stilissima

Stilissiman blogissa muistellaan esiintymisiä televisioissa. Valitettavasti näistä kokemuksista ei blogin pitäjällä ole hyvää sanottavaa.

"Nämä vähäiset esiintymiset minuutin tai kahden pätkän takia televisiossa eivät ole mielestäni olleet mielekkäitä, sillä sen minuutin pätkän takia menee minulta ja tytöiltä helposti päivä vahinkojen korjaamiseen."

Emmin muotiblogi

Emmiin on iskenyt kukkamekkofiksaatio. Oma yksilö löytyi Indiskasta.

"Olen potenut jo jonkin aikaa kukkamekkofiksaatiota. Tämä yksilö on melko tavallinen, mutta varsin monikäyttöinen. Tällä hetkellä yhdeksi lempparivaatekaupakseni on muuten kohonnut Indiska, mistä tämäkin kolttu on kotoisin."

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.