Blogihelmiä: Kuka opetti minut lyömään?

Helmestä löytyy luonnollisesti myös helmiä blogisteja. Lue, mitä blogisteillamme on tarjolla tällä viikolla!

Jokaisen otteen perässä on linkki, josta pääset lukemaan koko artikkelin.

Mea Culpa

Blogisti pohtii, mistä on saanut kovan kuorensa.

"Missä vaiheessa opin näyttämään vain sen kovan puolen!?! Opetettiinko se minulle jo lapsena!?! Vai opinko sen matkalla!?! Lyö ennen kuin löydään. Jätä ennen kuin jätetään. Miksi en osaa ottaa kiinni onnesta, vaikka se olisi ulottuvillani? …vaan työnnän sen pois. Enkö osaa elää onnellisena?"

Keho on mun temppeli

Blogistin painonhallinta etenee, flunssasta huolimatta.

"Viime viikon olin lomamatkalla ja söin hieman erilaisesti. Aamupalalla oli perinteinen englantilainen setti:munia, pekonia ja papuja. Tankkasin kunnolla ja jaksoinkin joka päivä pitkälle iltapäivään ilman nälkää. Päivän toisella aterialla valitsin mielestäni melko terveellisiä annoksia. Lomalla tuli myös herkuteltua ja juotua alkoholia, mutta paino pysyi täsmälleen samassa Eli 86,5 kilossa. Loppuviikosta sairastuin flunssaan, mikä jatkuu vieläkin. Eli en oo päässyt pariin viikkoon liikkumaan ja oon antanut itselleni luvan syödä oikeastaan mitä vain haluan… Maanantaihin mennessä oon toivon mukaan tervehtynyt ja alan taas treenaamaan ja dieettaamaan."

Kokemuksia Kanadassa

Blogisti on aloittanut kesäajan kuntokuurin.

"Aamulla silmiä väsytti ihan kamalasti, mutta ruumis ei valittanut. Tiistaista lähtien olen kotimatkalla jäänyt bussista kävelemään muutaman pysäkinvälin saadakseni raitista ilmaa. Nyt on mennyt jo monta päivää, höh, no ainakin kolme, joten enköhän uskalla jättää särkylääkkeen ottamatta seuraavaksi yöksi. Tiistaina ei ollutkaan lentopalloa, koska osa kouluista on kiinni kevätlomien takia. Niin, että nyt on saatu liikuntaa ja raitista ilmaa. Nukkumaankin olen mennyt tuntia aikaisemmin, mutta on ne ylösnousutkin olleet aikaisia, kun siirryttiin kesäaikaan."

MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja