Blogihelmiä: Gwen Stefanin huima kampaus

Helmestä löytyy luonnollisesti myös helmiä blogisteja. Muotiblogeissa esitellään uusimmat trendit ja julkkistyylit!

Jokaisen otteen perässä on linkki, josta pääset lukemaan koko artikkelin.

Stilissima

Työmatkalla Englantiin ei löytynyt mitään uskomatonta...

"Työmatka Englantiin on nyt pulkassa ja ensi syksyn uutuudet niin iltapuvuissa kuin morsiuspuvuissakin on nyt nähty. Kun viime kesänä harmittelin sitä, että missään ei tule vastaan mitään niin erikoisen maata järisyttävää mitä kaipaisi niin nyt sitä on sitten tullut senkin edestä. Ei sillä, tämän kauden puvuissa on monta todella kaunista, mutta ymmärtänette varmaan, että jos etsii jotain todella ihmeellistä ja erikoista ja samalla kuitenkin kohtuullisen kaupallista, mutta ei sellaista mitä on jo ennen nähty ja mielellään vielä sopivassa budjetissa joutuu pakosti sellaiseen tilanteeseen, että usein etsittävää ei löydy."

...mutta bolerot tuottavat iloa!

"Ihanaa! Kauan odotetut bolerot ja hunnut ovat saapuneet. Usein kysyttyjä boleroita on nyt vihdoin sen verran, että niitä kehtaa jo vähän mainostaakin. Uusissa malleissa on niin lyhyt kuin pitkähihaisiakin malleja, materiaaleina organzaa, pitsiä, satiinia ja taftia. Vilukissoille on tarjolla myös tekoturkiskeeppejä, joita voi käyttää niin sisällä kuin ulkonakin."

Emmin muotiblogi

Gwen Stefanin kampaus ihastuttaa.

"Gwen Stefani luotsaa edelleen L.A.M.B.-nimistä omaa vaatemerkkiään. New Yorkin muotiviikoilla helmikuussa Gwen viipotti merkkinsä backstagella näin huimassa kampauksessa."

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja