Blogihelmiä: Facebookin kirous deittaillessa

Helmestä löytyy luonnollisesti myös helmiä blogisteja. Lue, mitä blogisteillamme on tarjolla tällä viikolla!

Jokaisen otteen perässä on linkki, josta pääset lukemaan koko artikkelin.

No Sex and Helsinki

"Kaikkihan sitä tekevät. Sehän on ihan normaalia. Tapaat baarissa kivan uroksen. Vaihdatte numeroita. Tulet kotiin. Mitä teet ensimmäisenä? Menet tietysti naamakirjaan ja tarkistat, että minkälainen seikkailija sitä tuli bongattua. Jesh, kivoja kuvia. Ohoh, sillä on paljon kavereita. Ei vaikuta kirvesmurhaajalta. Jaahas, tykkää Twilightista. Delete."

Yksi sokea rotta

"Sitä joskus miettii, miten pienestä kaikki on kiinni, kun kohtaa jonkun ihmisen... ”Jos en olisi tehnyt sitä, jos en olisi mennyt sinne, jos en olisi tutustunut häneen, niin en tuntisi häntäkään.” Ja monesti tällaiset kohtaamiset ovat monen summan seikka. Yllättäen onkin mennyt jonnekin, minne ei ensin ajatellut menevänsä.

Vietimme nuoren sinkkumiehen kanssa koko viikonlopun yhdessä. Oli toki muitakin ystäviä välillä mukana, mutta paljon kahdestaankin oltiin. Oli kyllä aivan valtavan hauskaa. Nauraa sai koko ajan. Tehtiin niin tyhmiä juttuja, että harvemmin kyllä tulee tehtyä. Minäkin 27-vuotias ihminen, vajosin ihan penikka-asteelle. Ja juu, taisinpa ihastua."

Helmen Keventäjät-blogi

"Keventäminen on monella tapaa mielessä, mutta varsinaista tulosta ei tahdo tulla. En tiedä syyttäisinkö kesää ja mökkivierailuja, jolloin tulee aina herkuteltua ja nautittua saunajuomia, vai marja-aikaa, johon kuuluu runsaan marjan syönnin lisäksi myös marjapiirakoita ja mansikkakakkuja...

Vai olenko se sittenkin minä, joka ajattelematta mitään pistelee suuhunsa taas kaikenlaista sopimatonta. Paino on pysytellyt jotakuinkin siihen mihin se jäi toista kuukautta sitten, mutta selvästikin se mieluilisi ylöspäin, jos ei aina antaisi kurinpalautusta vähän väliä. Kunnolliseen pudotuspeliin en ole itseäni vielä saanut."

Stilissima

"Aina välillä kysellään sellaisia hääpukuja, jotka ovat vähemmän perinteisiä, helppoja liikkua ja olla. Englanniksi niitä nimitetään yleisesti Destination-puvuiksi. Destination-puvut ovat sellaisia pukuja, jotka on suunniteltu häämatkalleen karkaaville, rantahäihin tai muuten vaan vähemmän viralliseen hääjuhlaan."

Sopivassa suhteessa - muiden kanssa

"Kävipä tässä joskus niin, että olin juhlimassa rakkaiden, mahdollisesti fiktiivisten, ystävieni häitä. Komeassa juhlatilassa viihtyivät viitisenkymmentä parin läheisimmäksi kokemaansa vierasta, yhdessä uskomattoman kauniin morsiamen ja komean sulhasen kanssa. Ja koska pariskunta oli tunnettu avokätisyydestään ja hyvin järjestetyistä kemuistaan, ei tälläkään kertaa oltu pihtailtu tarjoilun laadussa tai määrässä.

Olihan kyseessä heidän tähänastisen elämänsä tärkein päivä."


MTV3/Helmi

Kuva: mathom / Shutterstock.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja