Bisnesnaisen arki on vauhdikasta ja haastavaa

Kiinteistövälittäjä Tatiana Londono päättää ottaa suuren riskin. Hän jättää hyväpalkkaisen työnsä ja perustaa oma kiinteistövälitysyrityksen – kuinka naisen käy?

Tatiana Londono elää ja hengittää kiinteistömaailmaa. Tämä dynaaminen ja nuori välittäjä aloitti uransa viitisen vuotta sitten ja pääsi vuoden sisällä Kanadan kiinteistövälittäjien top 10 -listalle – kiitos periksi antamattoman luonteen, määrätietoisen osaamisen ja omalaatuisen tyylin. Naisen ronskit otteet ja oveluus tuottivatkin pian niin hyvin tulosta, että Tatiana päätti hän sanoa itsensä irti ja perustaa oman kiinteistöalan yrityksen.

Kiinteistöjen kuningatar on kanadalainen reality, joka seuraa tämän sisukkaan vaimon ja äidin määrätietoista matkaa kohti urbaanin kiinteistövälityksen huippua kilpaillulla ja hyvin miehisellä alalla. Katsoja pääsee seuraamaan aitiopaikalta oman yrityksen perustamisen haasteita sekä kokemaan mukana onnistumisen hetkiä.

Uudessa toimistossaan Tatianalla on joukko innokkaita ja kunnianhimoisia myyjiä, jotka vaativat jämäkkää johtajaa. Samalla Tatiana taistelee elintilasta isojen firmojen puristuksessa ja perhekin tarvitsee äidin huomiota. Ensitöikseen naisen on kuitenkin löydettävä sopiva toimistotila uudelle firmalleen, ja onpa välittäjäkoekin läpäistävä, ennen kuin tosihommiin voi luvan kanssa ryhtyä.

Kiinteistöjen kuningatar – tuore, särmikäs ja koukuttava tirkistys bisnesnaisen elämään – AVAlla sunnuntaisin kello 14.30.

AVA

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja