Bisnesidea se tämäkin! Brendanin yritys piirtää peniksiä rahaa vastaan: "Voin saada sen näyttämään vastaanottajalta"

Mimi hurmaa meikki-illuusioillaan 0:58
Lisää huikeaa taidetta: meikkitaiteilija Mimi Choi tekee uskomattomia optisia illuusioita meikeillä!

Australialaismies keksi bisnesidean, joka perustuu peniksille. Brendan on myynyt jo tuhat penispiirrosta, vaikka "penisten Taj Mahal" odottaakin vielä ottajaansa.

Australialaismies keksi bisnesidean, joka perustuu peniksille. Brendan Pearce piirtää pientä maksua vastaan kustomoituja peniskuvia, kertoo News.com.au.

Vesiväripenis kustantaa kymmenen dollaria

Mustavalkopenis maksaa 7,50 Australian dollaria ja vesiväripenis kympin.

– Niihin voidaan tehdä tietty teema. Voin saada sen näyttämään vastaanottajalta, jos se on vaikka ystäväsi, jolla on lasit ja viikset, Brendan kuvailee.

– Minulta on pyydetty Australia-teemaista kuvaa ihmiselle, joka muutti pois. On ollut supersankaripyyntöjä ja sarjakuvasankareita.

"Penisten Taj Mahal" odottaa vielä ottajaansa

Brendanin teoksia tilataan esimerkiksi syntymäpäiväkortteihin tai tupaantuliaislahjoiksi, ja onpa niitä ostettu myös ystävänpäiväksi, hääpäivälahjaksi ja jopa äitienpäiväksi.

Kaikki kuvat eivät vielä ole menneet kaupaksi. Sivustollaan Brendan myy myös "penispiirrosten Taj Mahalia", jossa esiintyy kuva Taj Mahalista, mutta jokainen pylväs ja kupoli on muutettu genitaaliksi. Hintaa työlle tulee 750 Australian dollaria, ja se piirretään tilauksesta.

Brendan uskoo, että tuote tullaan vielä myymään jollekulle onnekkaalle.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Idean penisbisnekseen syntyi työpaikalla

Idean "pippelibisnekseensä" Brendan sai työpaikallaan: hänen esimiehensä antoi työntekijöille virkistyspäivän aikana tyhjiä pahvikortteja ja kehotti tekemään niistä mahdollisimman arvokkaita kahden viikon aikana.

– Oli melko luonnollista piirtää penis korttiin ja myydä se, Brendan kuvaa.

Hän kollegoineen kehitti nettisivun, joka on myynyt jo tuhat peniskuvaa. Genitaalipiirroksillaan Brendan tekee myös hyvää: hän lahjoittaa suurimman osan tuotoista eturauhassyöpäjärjestölle.

– Emme oikeastaan pidä mitään itse. Ylijäämä menee materiaaleihin, nettisivun maksuihin ja postimerkkeihin, tai käytämme sen mainoksiin, mies kuvailee.

Pippelitaide on Brendanin mukaan tuottanut hyväntekeväisyyteen jo neljätuhatta dollaria.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Lue myös:

    Uusimmat